70 punten analyse

Onze gratis analyse is ideaal om te starten. Je komt namelijk onmiddellijk je verbeterpunten te weten en wij leren je organisatie beter kennen. Onze 70 checks focussen op hoe overtuigend jouw kanalen zijn. Neem gerust met ons contact op indien een vrijblijvende kennismaking volgens jou relevant lijkt.  

Onze gratis analyse is ideaal om elkaar beter te leren kennen.  

Wat wij controleren?

Sociale media

We bekijken en analyseren zowel de eerste indruk als de aanpak van je sociale media. De focus ligt hierbij op Facebook, al kunnen we ook andere kanalen bekijken indien relevant.

Personal branding

Speelt de zaakvoerder of leider zijn of haar onderneming of bedrijf uit op Facebook en LinkedIn? En doet zij of hij dat op een psychologisch overtuigende manier? Wij doen de check!

Website

Een mooie website is niet altijd een goede website. Daarom analyseren wij of jouw website de juiste overtuigingstechnieken bevat. Uiteindelijk wil je toch dat een website rendeert.

Kom te weten waar jij fouten maakt en kansen laat liggen.

Zij gingen je voor...


Nog niet overtuigd?

De presentatie van de analyse duurt ongeveer een uur. In deze 60 minuten krijg je hoe dan ook zeer concrete inzichten. Het is onze bedoeling om je in dit uur te overtuigen van onze kennis door je waarde te geven.

Waarom deze analyse voor jou interessant is?

Internationale kennis in 1 analyse

Wij combineren psychologische inzichten met online marketing. Door onze jarenlange ervaring die we onder andere opdeden aan Harvard, uitwisselen van kennis met experts uit de Verenigde Staten, Bulgarije, Polen, Frankrijk, Nederland,… beschikken we over een grondige en uitgebreide expertise.  Deze passen we toe op jouw online kanalen om zo dieper in te gaan op wat voor jullie werkt of beter kan werken.  

In de media

"Online marketing is geen hocus pocus, maar wel psychologie en focus."

 Doe net zoals meer dan 105 organisaties en bedrijven en kies voor de gratis analyse. Zo leer jij ons kennen en kunnen wij onmiddellijk onze kennis tonen. Geen verplichtingen en volledig vrijblijvend.  

Veel gestelde vragen over de analyse?

Ja hoor. Er volgen geen kosten. 

Voor we een samenwerking starten doen wij sowieso altijd een analyse. Dit is voor ons standaard. En bovendien is het een ideale techniek om nader kennis te maken met jouw bedrijf of organisatie.

Wij controleren 70 punten. Deze zijn onderverdeeld in 3 grote hoofdstukken: sociale media, personal branding en website. 

Neen hoor. Enkel laten weten welke website en facebookpagina we best analyseren. Wij doen de rest. 

Neen helemaal niet. Deze analyse dient enkel ter kennismaking. 

Door de bijhorende uitleg krijg je concrete inzichten waarmee je snel aan de slag kan. We sturen je achteraf ook de presentatie door. 

Onze 70 checks zijn vooral relevant voor kmo’s. Voor politieke organisaties of grotere bedrijven hebben we een aparte analyse. We voeren de analyse uit die voor jou het meest relevant is. 

Ja hoor. Voor politici en politieke organisatie hebben we een aparte analyse.

Ja, want het rapport wordt niet automatisch gegenereerd. De checks moeten we manueel interpreteren. 

Omdat je snel een overzicht krijgt hoe goed je bezig bent. En bovendien heb je niets te verliezen aangezien de analyse volledig gratis en vrijblijvend is.

Over Exposure

Wij zorgen voor een hoger rendement. Dit doen we door jouw communicatie psychologisch onderbouwd te optimaliseren. De impact van de zender versterken we door in te zetten op personal branding. De boodschap wordt effectiever door het gebruik van technieken uit de neuromarketing en nudging. Door data-analytics en gerichte targeting bereiken en begrijpen we beter de ontvanger. Starten met een proevertje? Vraag dan de analyse aan. 

70 belangrijke checks

Je krijgt een beeld van je huidige aanpak, inclusief verbeterpunten! Zo kom je te weten waar je kansen laat liggen.

Meer dan 105 bedrijven en organisaties startten reeds met deze analyse.