70 punten analyse

Onze gratis analyse is ideaal om te starten. Je komt namelijk onmiddellijk je verbeterpunten te weten en wij leren je organisatie beter kennen. Onze 70 checks focussen op hoe overtuigend jouw kanalen zijn. Neem gerust met ons contact op indien een vrijblijvende kennismaking volgens jou relevant lijkt.  

Onze gratis analyse is ideaal om elkaar beter te leren kennen.  

Sociale media

We bekijken en analyseren zowel de eerste indruk als de aanpak van je sociale media. De focus ligt hierbij op Facebook, al kunnen we ook andere kanalen bekijken indien relevant.

Personal branding

Speelt de zaakvoerder of leider zijn of haar onderneming of bedrijf uit op Facebook en LinkedIn? En doet zij of hij dat op een psychologisch overtuigende manier? Wij doen de check!

Website

Een mooie website is niet altijd een goede website. Daarom analyseren wij of jouw website de juiste overtuigingstechnieken bevat. Uiteindelijk wil je toch dat een website rendeert.

Kom te weten waar jij fouten maakt en kansen laat liggen.

Zij gingen je voor...


Nog niet overtuigd?

De presentatie van de analyse duurt ongeveer een uur. In deze 60 minuten krijg je hoe dan ook zeer concrete inzichten. Het is onze bedoeling om je in dit uur te overtuigen van onze kennis door je waarde te geven.

Waarom deze analyse voor jou interessant is?

Internationale kennis in 1 analyse

Wij combineren psychologische inzichten met online marketing. Door onze jarenlange ervaring die we onder andere opdeden aan Harvard, uitwisselen van kennis met experts uit de Verenigde Staten, Bulgarije, Polen, Frankrijk, Nederland,… hebben we een grondige en uitgebreide kennis.  Deze passen we toe op jouw online kanalen om zo dieper in te gaan op wat voor jullie werkt of beter kan werken.  

  • Volledig vrijblijvend 
  • Ideaal om kennis te maken 
  • Psychologisch onderbouwde inzichten 
  • Concreet en praktisch 
  • 70 checks die je tonen of je goed bezig bent 

In de media

"Online marketing is geen hocus pocus, maar wel psychologie en focus."

 Doe net zoals meer dan 105 organisaties en bedrijven en kies voor de gratis analyse. Zo leer jij ons kennen en kunnen wij onmiddellijk onze kennis tonen. Geen verplichtingen en volledig vrijblijvend.  

70 belangrijke checks

Je krijgt een beeld van je huidige aanpak, inclusief verbeterpunten! Zo kom je te weten waar je kansen laat liggen.

Meer dan 105 bedrijven en organisaties startten reeds met deze analyse. 

Nieuw webinar: de beste inzichten uit meer dan 1000 voorbeelden uit de overtuigingspsychologie.