17 tips voor bedrijven om meer volgers te krijgen op Instagram

May 3, 2019
Kiara Santeddu

Tegenwoordig is het voor een bedrijf vanzelfsprekend om online aanwezig te zijn. Dat betekent minimaal zowel een relevante website als een Facebookpagina en een Instagrampagina beheren. Toch is het niet altijd even simpel eruit te springen op Instagram, door de 1 miljard gebruikers, de hoge concurrentie van andere bedrijven en het steeds vernieuwende algoritme. Hoe zorg je er dan voor om toch relevant te blijven en volgers aan te trekken? Hieronder lijsten we 17 huidige tips op om jouw Instagrambereik te vergroten.

1.   Converteer naar business account

Een business account of bedrijfsprofiel hebben is handig, aangezien het je contactinformatie zichtbaar maakt voor je volgers. Zo kunnen ze je via een knop meteen contacteren. Daarnaast laat het je toe Instagramadvertenties te maken en geeft het je data-inzichten. Zo kan je onder andere nagaan wanneer iemand je account volgt (of ontvolgt) en welke posts hoeveel engagement hadden. Blijf je liever met een persoonlijk account werken, gebruik dan apps zoals IconoSquare en Sprout Social om data-informatie te krijgen over je account.

2.   Plan je posts in

Plan via apps zoals Hootsuite je posts in, zodat je zeker op regelmatige basis (bij voorkeur minstens 1 of 2 keer per dag) en op de juiste momenten post. Voor Instagram is ieder uur van de weekdag acceptabel, maar post best niets tussen 15u en 16u. Dat is het drukste moment van de dag waardoor je het risico loopt dat je post tussen de andere verdwijnt.

3.   Relevante content

Een goede post betekent relevante en boeiende content. Een kwaliteitsvolle foto van iets dat te maken heeft met jouw bedrijf en een ‘storytelling caption’ zijn dus de essentie. Op die manier neem je de volgers mee in een verhaal. Verkoop je koffie, vertel dan aan de hand van een foto van iemand die koffie drinkt wat voor boost het hem bezorgt om de dag productief te beginnen.

4.   #hashtagsalltheway

Hashtags blijven dé manier om gevonden te worden door gebruikers. Beter gebruik je er niet meer dan 20, aangezien een hoger aantal kan gezien worden als spam. Het is belangrijk dat ze content gerelateerd zijn. Zoek daarom via apps zoals Tag-o-matic en Instatag naar de meest gezochte hashtags die relevant zijn voor jouw posts. Let wel op dat je geen gebande hashtags gebruikt. Die kunnen leiden tot verwijdering van je account. Ook locatietags zorgen ervoor dat mensen je sneller vinden als ze naar de functie ‘Verkennen’ gaan op een bepaalde stad of land. Om de post esthetisch nog iets mooier te maken kan je ervoor kiezen de hashtags in de eerste reactie te plaatsen. Zo blijft je caption simpel en netjes, want less is more.

5.   Wees een trendsetter

Neem deel aan trends om actief mee te doen aan online conversaties en om top-of-mind te blijven. Is het bijvoorbeeld de Internationale Dag van de Koffie, plaats dan een foto van je werknemers die ’s ochtends van een koffie genieten met de hashtag #internationalcoffeeday.

6.   Location’s story op evenementen

Maak gebruik van evenementen om (relevante) volgers aan te trekken. Zet je ‘Location’s Story’ aan wanneer je aanwezig bent op een bepaald (grootschalig) evenement en plaats verschillende verhalen met een locatiesticker. Op die manier vinden mensen die er ook waren of in de buurt zijn je account snel terug.

7.   Interactie en engagement

De sleutel tot groei op Instagram is interactie. Zonder engagement naar je volgers (of zelfs gebruikers die je nog niet volgen) toe kan je je bereik onmogelijk vergroten, vooral ook omdat posts met engagement hogerop worden geplaatst door het algoritme. Volg, like en reageer dus bij die bepaalde gebruikers die jij wilt bereiken. Ook foto’s reposten van klanten zorgt ervoor dat anderen die ook jouw product gebruiken en posten vanzelf je bedrijf beginnen te taggen. Dat fenomeen heet User Generated Content en blijkt heel succesvol te zijn.

8.   Vind volgers bij de concurrent

De gemakkelijkste manier om volgers te vinden met de juiste interesses is door te kijken op het account van concurrenten of bedrijven die in dezelfde branche zitten. Je interacteert met hun volgers door hen te volgen, hun posts te liken of erop te reageren. Een deel van hen zal jou op hun beurt terugvolgen.

9.   Werk met influencers op lange termijn

Tegenwoordig moet je een beroep doen op influencers als je een groter publiek wilt bereiken. Om de juiste influencer-accounts te vinden die passen bij jouw bedrijf zoek je het best op Webstagram, Influencers Marketplace of Famebit. Kies niet meteen voor diegene met de meeste volgers. Influencers met tussen 10 000 en 100 000 volgers hebben vaak meer engagement dan diegenen met meer dan 100 000 volgers.

Ook richt je je pijlen beter op een langetermijnsovereenkomst dan op een eenmalige post. Dan komt de sponsoring minder marketinggericht over maar vertrouwelijker, omdat die influencer loyaal is aan jouw merk of bedrijf.

10.              Volgers aanzetten tot liken, reageren en vrienden taggen

Volgers aanzetten tot reageren en taggen kan op veel creatieve manieren. Je zou bijvoorbeeld op een zonnige vrijdag een foto kunnen plaatsen van een project dat buiten plaatsvindt met de caption ‘Eindelijk vrijdag. Tag iemand die ook buiten zou willen werken.’Een give-away organiseren is en blijft ook een effectieve en snelle manier om volgers te verkrijgen. Je volgers aanzetten om vrienden te taggen en de pagina te volgen zorgt ervoor dat veel mensen met dezelfde interesses bereikt worden en dat er veel interactie is. Die interactie is op zijn beurt weer goed voor het Instagramalgoritme. Zorg er dan natuurlijk wel voor dat de prijs die je weggeeft de moeite waard is en online conversaties stimuleert. Natuurlijk moet met deze tactiek zuinig omgegaan worden. Als je te vaak mensen aanzet om te engageren met je bedrijf kunnen ze het snel beu worden.

11.              Verhalen, Highlights en Livevideo’s

Experimenteer met de populaire Instagramfeatures. Organiseer je als fitnessbedrijf een workshop over hoe je het best je ‘core stability’ onderhoudt? Ga dan live zodat je volgers een beeld hebben van hoe het er behind-the-scenes aan toe gaat. Verhalen zet je als je on the spot iets wilt delen met je volgers. Tijdens diezelfde workshop zou je een foto kunnen zetten van een spreker met een hashtag over het bepaalde onderwerp dat op dat moment aan bod kwam. Highlights gebruik je om verhalen die je niet wilt zien verdwijnen thematisch op te slaan. Verhalen over die workshop komen dan bijvoorbeeld onder een highlight ‘Workshops’.

12.              Blijf consistent op je feed

Een bezoeker bepaalt in enkele seconden of hij een account volgt of niet. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met hoe je jouw Instagramfeed presenteert.

Zowel je profielfoto als je bio, highlights en posts moeten doordacht en consistent zijn. Zorg er daarom voor dat de titel en de beginfoto van iedere highlight in dezelfde lijn ligt. Als je als bedrijf schoonheidsproducten verkoopt, plaats dan voor iedere highlight een foto die de productgroep in die highlight voorstelt. Zo kan de ene een icoontje van lippenstift zijn, de andere van een flesje parfum enz. Heeft je bedrijf een geel logo, gebruik dan dat logo als profielfoto en werk dan vooral met geel in je feed en je highlights.

Dezelfde filter toepassen op al je foto’s kan ook een manier zijn om consistentie te krijgen. De app Later is een handige tool om een beeld te krijgen van hoe je wilt dat je feed eruit ziet zonder dat je al foto’s hoeft te posten.

13.              Houd biografie up to date

Verander jouw biografie wekelijks en herleid ermee naar je nieuwste blogs op de website. Wees creatief, aangezien de biografie één van de eerste dingen is op jouw account die bezoekers zien. Ga er ook slim mee om; plaats een call-to-action in je biografie, zoals een link naar je website.

14.              De mensen achter het merk

Volgers willen meer en meer de mensen achter het merk leren kennen. Plaats daarom geregeld video’s en foto’s van jouw werknemers die aan het werk zijn aan bijvoorbeeld een business plan of speciale campagne. Dat zorgt ervoor dat je volgers zich meer betrokken voelen. Zo wek je de indruk dat ze de werknemers persoonlijk beginnen te kennen. Bovendien krijgen foto’s met gezichten 38% meer likes.

15.              Instagram Ad Campagne

Als je een business account hebt, kun je zoals eerder vermeld een Instagram Ad Campagne opstarten. Daarmee bereikt je post mits betaling relevante gebruikers, ook als zij jou niet volgen. Belangrijk is wel dat die advertentie een duidelijke call to action bevat zodat gebruikers meteen stappen kunnen ondernemen als ze geïnteresseerd zijn.

16.              Co-marketing campagnes

Co-marketing campagnes zijn altijd een goede zet om een groter publiek te bereiken. De bedrijven kunnen al dan niet in dezelfde branche te zitten. Als twee bedrijven de koppen samen steken kan er een heel creatief en succesvol resultaat uit voortvloeien. Daardoor krijgen beide bedrijven er op hun beurt nieuwe volgers bij. Zo werkten de online winkel Bando en de koffieketen Starbucks samen aan een nieuw origineel ontwerp van koffiebekers. Zo’n co-marketing campagne kan je extra boosten door gezamenlijk live te gaan, samen een blog te schrijven en samen Instagramverhalen te posten.

17.              Crosspromotie

Promoot en leid mensen naar jouw Instagrampagina via je andere kanalen. Zo kan je je Instagramaccount automatisch toevoegen aan je handtekening, mensen op conferenties aanzetten om vragen te stellen via Instagram en jouw Instagramfeed toevoegen aan jouw website en in je e-mails.

Hopelijk helpen deze tips je op weg om talloze nieuwe mensen te bereiken met je Instagramaccount.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GRATIS TIPS?
Een sociale media audit?
Organisatieblindheid zorgt ervoor dat je niet meer jouw eigen verbeterpunten ziet. Als onafhankelijke experts is het voor ons makkelijker om de kinderfoutjes op te sporen en de ‘quick wins‘ te zien.
 • Krachtig advies
 • Volledig op jouw maat
 • Veel praktische tips
 • Korte termijn
 • Onafhankelijk onderzoek
 • Begrijpbaar
 • Psychologisch onderbouwd
"ja, ik wil meer informatie over de sociale media audit!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Starterspakket
CONTACT
Bedankt voor jouw interesses in het starterspakket. Geef wat uitleg over jouw situatie en wij nemen snel contact met je op.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Basispakket
CONTACT
Bedankt voor jouw interesses in het basispakket. Geef wat uitleg over jouw situatie en wij nemen snel contact met je op.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Gevorderd
CONTACT
Bedankt voor jouw interesses in het pakket voor gevorderden. Geef wat uitleg over jouw situatie en wij nemen snel contact met je op.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Perscommunicatie
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • Persbericht schrijven
 • Analyse en monitoren
 • Presentatie perscommunicatie
 • Workshop persberichten schrijven
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Personal branding
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • Keynotes online personal branding
 • Workshops online personal branding
 • Optimalisatie online personal branding
 • Personal branding voor politici
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Sociale media
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • Starterskit sociale media
 • Presentatie of workshop sociale media
 • All-In-One sociale media
 • Sociale media audit
 • Sociale media Q&A
 • Politieke communicatie en sociale media
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Online marketing
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • All-In-One Responsive Website
 • Blog onderhouden
 • Social media
 • E-mailmarketing
 • Online adverteren
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Workshop politieke communicatie
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met sociale media. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Je wilt de laatste trends?
 • Je wilt veel concrete tips?
 • Hoe maak je een goede indruk?
 • Hoe zorg je voor interactie?
 • Hoe ga je om met negatieve reacties?
 • Je wilt een groter bereik?
 • Hoe moet je mensen overtuigen?
"ja, ik wil meer informatie over de workshop!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Presentatie online marketing
Via deze inspirerende presentatie krijg je bruikbare en inspirerende tips om te scoren met sociale media. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Ideaal om een groep te inspireren
 • Concrete tips
 • Waarom zijn sociale media belangrijk?
 • Psychologische effecten van sociale media?
 • Hoe moet je mensen overtuigen?
 • Regels van het online adverteren
"ja, ik wil meer informatie over de presentatie!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Freelance campagnemanager
Huur ons in om samen een fantastische campagne te maken. Niet zoveel kennis van politieke communicatie, laatste trends en succesvolle technieken? Geen probleem! Wij staan jou met raad en daad bij.
 • Flyers
 • Website
 • Sociale media
 • Pers
 • ...
  "ja, ik wil hulp voor mijn campagne!"
  Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Q&A politieke communicatie
Zit je met enkele concrete vragen? Je hebt een strategie uitgewerkt en wilt deze eens aan een expert voorleggen? Je wilt snel concrete feedback. Via een Skype-gesprek antwoorden wij een uur lang op al jouw vragen.
 • Kort
 • Snel
 • Concrete feedback
 • Goedkoop
"ja, ik wil een uurtje vragen stellen!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Freelance campagnemanager
Huur ons in om samen een fantastische campagne te maken. Niet zoveel kennis van politieke communicatie, laatste trends en succesvolle technieken? Geen probleem! Wij staan jou met raad en daad bij.
 • Website
 • Sociale media
 • Pers
 • Flyers
 • ...
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
USA ROADTRIP
Ik ging richting de States om er te leren over politieke communicatie, verkiezingen en marketing. Ik wil er een e-book over schrijven en een presentatie over maken. Interesse? Laat jouw gegevens na. Ik neem contact met je op van zodra alles klaar is.
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
GEGEVENS
USA ROADTRIP
Ik ging richting de States om er te leren over politieke communicatie, verkiezingen en marketing. Ik wil er een e-book over schrijven en een presentatie over maken. Interesse? Laat jouw gegevens na. Ik neem contact met je op van zodra alles klaar is.
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
GEGEVENS
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • E-book
 • Quick wins
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book downloaded over Snapchat"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • E-book
 • Quick wins
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book over Snapchat en politiek"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • E-book
 • Quick wins
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book downloaded over Snapchat"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Een sociale media audit?
Organisatieblindheid zorgt ervoor dat je niet meer jouw eigen verbeterpunten ziet. Als onafhankelijke experts is het voor ons makkelijker om de kinderfoutjes op te sporen en de ‘quick wins‘ te zien.
 • Goedkoop
 • Kort en krachtig advies
 • Volledig op jouw maat
 • Veel praktische tips
 • Korte termijn
 • Onafhankelijk onderzoek
 • Begrijpbaar
"ja, ik wil meer informatie over de sociale media audit!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Presentatie politieke communicatie
Ik trok enkele weken naar Amerika om er te leren over de verkiezingen en politieke marketing. Amerika is namelijk nog steeds een trendsetter op vlak van politieke communicatie. Wil je als eerste de nieuwe succesvolle trends horen? Nodig mij dan nu GRATIS uit voor een keynote! Wacht niet te lang! Ik kan maar een beperkt aantal gratis presentaties geven vanwege een drukke agenda.
 • Praktische tips
 • Boeiende anekdotes
 • Amerikaanse verkiezingen
 • Volledig Gratis
"ja, ik wil meer informatie over de presentatie!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Big data en politiek?
Big data wordt gezien als 'the new big thing' in politieke communicatie. Wie als eerste iets nieuws op een goede manier kan inzetten, wint verkiezingen. Data verzamelen en data analyseren is niet eenvoudig. Wij hebben echter een oplossing. Goedkope analyserapporten! Benieuwd wat dit juist inhoudt? Neem dan snel contact met ons op en ga zo met voorsprong de volgende verkiezingen in!
"ja, ik wil meer informatie over de analyserapporten!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • Tips
 • Quick wins
 • Praktisch
"ja, ik wil gratis tips over Snapchat en politiek"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
OR
Ontvang regelmatig waardevolle tips!
{subscription-facebook}
{subscription-google}
MIS GEEN TIPS!
Wil je regelmatig waardevolle tips en voorbeelden in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze gratis updates met tips.
SHARE
OF
Blijf op de hoogte!
Door je aan te melden krijg je waardevol advies over sociale media, politieke communicatie en personal branding. Geen overload aan informatie. Kort en krachtige tips. Beloofd!
GRATIS keynote
Wij nemen contact met jou op om een datum af te spreken.
  Wij haten spam!
Enter Your Account
{loginbox-username}
{loginbox-password}
{loginbox-remember}
Remember Me
{recaptcha}
{loginbox-submit}
GRATIS WEBINAR
Schrijf je in voor de gratis webinar over trends in politieke communicatie.
Dinsdag 13 december van 12u tot 13u.
DE BEELDVOERDER
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Workshop personal branding
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met personal branding. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Hoe maak je een goede online indruk?
 • Je wilt veel concrete tips?
 • Wat zijn de succesfactoren?
 • Psychologische experimenten
 • Concrete voorbeelden
 • Sociale media en personal branding
"ja, ik wil meer informatie over de workshop!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Workshop personal branding
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met personal branding. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Hoe maak je een goede online indruk?
 • Je wilt veel concrete tips?
 • Wat zijn de succesfactoren?
 • Psychologische experimenten
 • Concrete voorbeelden
 • Sociale media en personal branding
"ja, ik wil meer informatie over de workshop!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Blijf op de hoogte!
Wil je steeds op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Of wil je regelmatig waardevolle tips en voorbeelden in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Ja, ik wil gratis tips E-mailadres Achternaam
Hoe word ik burgemeester?
Tijdens de Amerikaanse verkiezingen trok ik 3 weken naar Amerika om er van de besten bij te leren. Ik heb een groot deel van mijn opgedane kennis nu neergeschreven. Om dit e-book zo praktijkgericht mogelijk te houden, heb ik me vooral gefocust op de lokale verkiezingen. Meld je aan en je ontdekt maar liefst 30 tips om burgemeester te worden!
 • Gratis
 • E-book
 • 30 tips
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book met tips om burgemeester te worden."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
HOE WORD JE BURGEMEESTER?
Tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen trok ik naar Amerika om er de experts op vlak van social media en politieke marketing te interviewen. In februari zit ik in Washington DC samen met het marketingteam van President Donald Trump. De weken en maanden na mijn roadtrip trok ik heel Vlaanderen rond om mijn verzamelde kennis te delen via een keynote. Een groot deel daarvan heb ik nu neergeschreven. Om dit e-book zo praktijkgericht mogelijk te houden, heb ik me vooral gefocust op de lokale verkiezingen.
Download net als meer dan 1000 andere politici het e-book en je krijgt maar liefst 30 tips voor jouw (online) campagne.
Workshop scoren met sociale media
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met sociale media. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd. Zet alvast in je agenda: 9, 16 en 23 maart. Investering = €295 excl. BTW
 • Hoe maak je online een goede eerste indruk?
 • De principes van het online overtuigen?
 • Van een idee naar een communicatiestrategie
 • Op welke kanalen moet je inzetten?
 • Online adverteren
 • Welke tools besparen je tijd?
 • Trends in sociale media
"ja, ik wil mij inschrijven voor de workshop!"
Na deze inschrijving sturen wij je een factuur
Twitter en politiek
Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement deed ik een onderzoek naar de gebruikte tactieken door Vlaamse politici op Twitter. Ik heb nu alles wat samengevat en gebundeld in een gratis whitepaper.
 • Gratis
 • Whitepaper
 • Tips
 • Onderzoek
 • Twitter
"ja, ik wil deze gratis whitepaper over Twitter en politieke communicatie."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Podcast
Via onze podcast kan je verschillende afleveringen beluisteren over trends in politieke communicatie. Wil je na de laatste aflevering de belangrijkste inzichten per mail krijgen? Schrijf je dan nu in!
 • Facebook
 • Snapchat & Instagram
 • Video's
 • Personal branding
 • Big data
"ja, ik wil de belangrijkste inzichten uit de podcast."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Psychometrie & politiek
Big data in combinatie met psychologische modellen wordt gezien als 'the new big thing' in politieke communicatie. Wie als eerste iets nieuws op een goede manier kan inzetten, wint verkiezingen. Neem met ons contact op als hierover meer informatie wilt. Of laten we eens samenzitten!
"ja, ik wil hier meer informatie over!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
267% MEER CONVERSIE
Benieuwd wat voor psychologisch trucje maar liefst 267% conversie opleverde?
Ik stuur je het onmiddellijk door per mail!
"ja, ik wil meer informatie over deze presentatie!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Twitter en politiek
Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement deed ik een onderzoek naar de gebruikte tactieken door Vlaamse politici op Twitter. Ik heb nu alles wat samengevat en gebundeld in een gratis whitepaper.
 • Gratis
 • Whitepaper
 • Tips
 • Onderzoek
 • Twitter
"ja, stuur mij deze gratis whitepaper!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Twitter en politiek
Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement deed ik een onderzoek naar de gebruikte tactieken door Vlaamse politici op Twitter. Ik heb nu alles wat samengevat en gebundeld in een gratis whitepaper.
 • Gratis
 • Whitepaper
 • Tips
 • Onderzoek
 • Twitter
"ja, stuur mij deze gratis whitepaper!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Ik kan je niet onmiddellijk laten weten hoeveel een workshop kost. Dit hangt af van de duur, aantal deelnemers, onderwerp, ...
Prijzen variëren van 240 euro tot 1970 euro
Vul je gegevens onderaan in, dan neem ik onmiddellijk met jou contact op. Zo kan ik luisteren naar je vragen en je een correcte prijs geven.
7 POWER TIPS
Wij bundelden 7 krachtige tips die jouw bereik op Facebook onmiddellijk zullen verhogen. Nog niet echt bezig met sociale media en wil je hier verandering in brengen? Deze tips zijn ideaal om te starten!
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips om je bereik op Facebook te verhogen."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ 7 krachtige tips

✅ Facebook

✅ Bereik verhogen

✅ E-book

7 TIPS NEUROMARKETING
Wij bundelden 7 krachtige tips uit de neuromarketing en sociale psychologie. Vaak eenvoudig en kleine verschillen, maar de resultaten zijn indrukwekkend.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips uit de neuromarketing en psychologie"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ 7 krachtige tips

✅ Neuromarketing

✅ Sociale psychologie

✅ E-book

Zelfde prijs, toch goedkoper
Wij bundelden 5 trucjes uit psychologie om je prijs goedkoper te doen lijken. Vaak eenvoudig en kleine verschillen, maar de resultaten zijn indrukwekkend.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met trucs uit de psychologie"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ 5 psychologische trucs

✅ Prijspsychologie

✅ E-book

✅ Concrete voorbeelden

GRATIS ANALYSE
Wij leggen je aan de hand van 70 concrete punten uit hoe het KOLA-model jou kan helpen. Zo krijg je advies om je online marketingtechnieken te verbeteren.
"Krijg onmiddellijk gratis tips. Toegepast op jouw case"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ KOLA

✅ Consultancy

✅ Online marketing

Ik kan je niet onmiddellijk laten weten hoeveel de investering van een workshop is. Dit hangt af van de duur en het aantal deelnemers.
Prijzen variëren van 290 euro voor een uur tot 2100 euro voor een hele dag.
Vul je gegevens onderaan in, dan neem ik onmiddellijk met jou contact op. Zo kan ik luisteren naar je ambities en je een correcte prijs geven.
GRATIS ANALYSE
Wij leggen je aan de hand van 70 punten uit hoe je jouw Facebookpagina of website kan verbeteren.
"Krijg onmiddellijk gratis tips. Toegepast op jouw case"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Optimalisatie

✅ Consultancy

✅ Online marketing

Ik kan je niet onmiddellijk laten weten hoeveel de investering is. Alles hangt af van waar je nood aan hebt.
Prijzen liggen tussen 977 euro tot 6997 euro.
Vul je gegevens onderaan in, dan neem ik onmiddellijk met jou contact op. Zo kan ik luisteren naar je ambities en je een correcte prijs geven.
Tips campagne Macron
De belangrijkste lessen die jij kan leren van president Macron op vlak van Big Data, psychologie, overtuigen en sociale media.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips uit de campagne van Macron."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Sociale media

✅ Campagne voeren

✅ E-book

Tips politieke websites
Wil je weten wat nu een website geschikt maakt voor politieke campagnes? Download dan gratis dit e-book. Je krijgt veel handige tips en een checklist die je kan gebruiken voor je website. We benoemen ook de meest gemaakte fouten.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips om je website te verbeteren."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Website

✅ Handige checklist

✅ E-book

21 tips van echte experts!
De belangrijkste lessen die jij kan leren van CEO's, journalisten en professoren uit België en Nederland.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips uit de podcast."
Jouw gegevens blijven veilig bij ons.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Sociale media

✅ Campagne voeren

✅ E-book

SPREKEN MET IMPACT
- psychologische technieken om te scoren met je presentatie -
Groepstraject van 4 lessen
Psychologie en strategie
Psychologie en presentatie
In de praktijk
In de praktijk