We worden dagdagelijks geconfronteerd met verschillende overtuigingstechnieken, maar bouwen we op die manier een gewenning op voor dit soort communicatietechnieken? En kan je met elke overtuigingstechniek ieder soort persoon zomaar overtuigen of beïnvloeden?

In deze aflevering van ‘Opiniemakers’ bespreken Reinout en Kevin hoe persuasion knowledge – hoeveel kennis je hebt van overtuiging – je helpt overtuigingstechnieken te identificeren maar ook om beter te communiceren met je doelpubliek. Ze bespreken hoe je verschillende overtuigingstechnieken toepast op verschillende fases van de customer journey, en hoe je de impact van een techniek vegroot.

Ontdek meer over priming, salient nudging en wat Reinout af en toe eens snackt als zijn vriendin niet thuis is in deze aflevering van Opiniemakers!

Je podcasthonger nog niet gestild? We hebben nog veel meer in petto! Ontdek hier de volledige Opiniemakers-reeks over politieke en psychologische communicatie of mis geen enkele aflevering en abonneer je nu op ons podcastkanaal.