Jong financieel afhankelijk zijn, dat is de droom die nu op sociale mediakanalen zoals Tiktok wordt gepromoot. Dit geeft niet altijd een realistisch beeld van wat ondernemerschap nu werkelijk is. Onder het motto “Haast je langzaam” leren jongeren zich beter te informeren over het ondernemerschap. In een wereld waar iedereen online is, zoeken we nog te weinig op.

In deze aflevering van ‘Opiniemakers’ bespreken Reinout en Hassan Al Hilou, jongondernemer en oprichter van Capital, hoe hij jongeren helpt met de opstart van hun eigen bedrijf. Ze hebben het onder meer over diversiteit en een kritische blik werpen op de content die vandaag gecreëerd worden.

Ontdek de 3 kloven die er volgens Hassan Al Hilou zijn voor jongeren om een bedrijf op te richten, maar ook hoe je betere content kan creëren, kritisch leert denken en veel meer. Kom het te weten in deze nieuwe aflevering!  

Je podcasthonger nog niet gestild? We hebben nog veel meer in petto! Ontdek hier de volledige Opiniemakers-reeks over politieke en psychologische communicatie of mis geen enkele aflevering en abonneer je nu op ons podcastkanaal.