Beoordelingen verzamelen voor je zaak loopt niet altijd van een leien dakje. Je klanten willen misschien liever gewoon genieten van hun aankoop zonder meteen te worden belaagd met een formulier of de vraag om een Google Review achter te laten. Het is niet altijd gemakkelijk, maar zeker niet onmogelijk om toch beoordelingen van je klanten te verzamelen op een leuke manier! Hoe dat precies kan vertellen we je graag in deze aflevering van ‘Opiniemakers’

Deze week bespreken Reinout en Kevin de kracht die beoordelingen, reviews en ratings kunnen hebben voor jouw zaak. Ze geven concrete tips en voorbeelden over hoe jij psychologie kan gebruiken om je klanten te overtuigen en zo meer beoordelingen kan verzamelen. Van gamification tot het goal-gradient effect, of gewoon een simpele nugde op grootmoeders wijze, we bespreken ze allemaal in deze aflevering!

Je podcasthonger nog niet gestild? We hebben nog veel meer in petto! Ontdek hier de volledige Opiniemakers-reeks over politieke en psychologische communicatie of mis geen enkele aflevering en abonneer je nu op ons podcastkanaal.