Aflevering 30, dat wil zeggen dat het tijd is voor een terugblik. In deze speciale aflevering reizen Reinout Van Zandycke en Kevin Liekens samen terug in de tijd en vertellen ze hoe Exposure zich door de jaren heen heeft ontplooid tot het bureau dat jullie vandaag de dag kennen.

Zowel Reinout als Kevin geven meer uitleg over hoe ze in de wereld van psychologie, politiek en communicatie zijn terechtgekomen. Zo kom je onder andere te weten hoe het ‘elaboration likelihood model’ hen samenbracht en wat de nazi’s te maken hebben met de masterproef van Kevin. Daarnaast vertelt Reinout over de beginfase van Exposure, zijn tienerjaren en waar hij zijn interesse voor psychologie ontwikkelde.

Benieuwd naar het hun verhaal? Check dan zeker deze nieuwe aflevering boordevol anekdotes en inspiratie voor studenten en andere bedrijven.

Je podcasthonger nog niet gestild? We hebben nog veel meer in petto! Ontdek hier de volledige Opiniemakers-reeks over politieke en psychologische communicatie of mis geen enkele aflevering en abonneer je nu op ons podcastkanaal.