In deze podcast zien Reinout Van Zandycke en Kevin Liekens de naderende verkiezingen van 2024 als een uitgelezen kans om hun inzichten te delen over het gebruik van AI in de politieke communicatie.

Het duo heeft het onder meer over hoe je het best een prompt schrijft. Dat is de instructie die je geeft aan je AI-model om een reactie of actie uit te lokken. Maar ook over waarom deze zogenaamde ‘prompts’ zo belangrijk zijn voor het resultaat dat ChatGPT of andere AI’s op de markt je zullen geven. Daarnaast geven ze ook tips om de verkregen resultaten van het AI-model te optimaliseren.

Vervolgens leggen Reinout en Kevin uit hoe artificiële intelligentie je kan helpen bij het voorbereiden op een interview of debat. Tenslotte worden ook Midjourney en andere handige AI-tools besproken.

Benieuwd hoe jij AI kan gebruiken in een professionele omgeving? Ontdek het nu in de nieuwe aflevering van ‘Opiniemakers’!

Je podcasthonger nog niet gestild? We hebben nog veel meer in petto! Ontdek hier de volledige Opiniemakers-reeks over politieke en psychologische communicatie of mis geen enkele aflevering en abonneer je nu op ons podcastkanaal.