Op vrijdag 11 augustus vond ons Social Media Summer Camp plaats in Brugge. We hadden het over alle facetten van sociale media en hoe je aanpak hierin te optimaliseren voor je partij of bedrijf en bijhorende campagnes. We gaven praktische tips over sociale media, online marketing, adverteren op sociale media en online overtuigen. Deze tips delen we met het oog op het bereiken van meer leads en potentiële klanten/kiezers. Dit alles vond plaats in een ontspannen sfeer en op een unieke locatie (Zomerbar The Night) in Brugge.

Met Exposure willen we mensen niet alleen deze dag aanbieden, maar ook een uitgebreide na-opvolging. Daarom begeleiden we de deelnemers één volledige maand verder en beantwoorden we al hun vragen omtrent deze onderwerpen.

Als je onze Social Media Summer Camp gemist hebt: niet getreurd! We houden je op de hoogte wanneer we een volgende tweedaagse rond social media, online marketing en online overtuigen zullen organiseren. Ondertussen willen we reeds één van onze vele tips met jou delen!

Hoe omgaan met negatieve reacties? 

Tijdens onze sessie hadden we het over het al dan niet reageren op negatieve reacties op je sociale media. Deze vraag wordt ons wel vaker gesteld en is van groot belang omdat het gaat om de interactie die je hebt met je publiek. Wanneer je positieve reacties of negatieve reacties krijgt, is onze boodschap: beleefd antwoorden. Beide zijn de ultieme kans om jezelf te positioneren, mensen te overtuigen en mensen het gevoel te geven dat je ook effectief luistert naar wat ze te zeggen hebben. Naar deze twee ‘soorten’ van reacties, heb je de heel onbeleefde, ongepast en vaak irrelevante reacties die wel eens verschijnen. Hier raden we aan om er geen tijd en energie aan te verspillen. Meestal zijn deze volledig naast de kwestie en behoren ze daarom niet tot de potentiële ruimtes voor positionering.

Ben je geïnteresseerd in een volgende Social Media Opleiding of ben je op zoek naar tips rond sociale media? Houd dan zeker ons website in het oog en schrijf je in voor updates en tips rond social media.

Nog verdere vragen omtrent politieke marketing? 
Aarzel dan niet om ons via onderstaande knop te contacteren!