In dit digitale tijdperk is Instagram één van de belangrijkste online platformen geworden om online te adverteren en naambekendheid te verwerven. Het is een grote must voor bedrijven en ondernemers, aangezien alle leeftijdsgroepen erop aanwezig zijn. Zeker als je de jongere doelgroep beoogt moet je inzetten op dit kanaal. Zoals de Amerikaanse president Donald Trump zou zeggen: Must Think Quickly.

Wat is dan de reden dat Exposure nu pas een Instagram-account heeft?

Aanwezig zijn op Instagram, of op eender welk social media platform, werpt enkel zijn vruchten af als er genoeg tijd en moeite in wordt gestoken. Zoals Reinout vaak in zijn workshops vertelt, doe je beter maar één ding goed dan vijf dingen slecht. Voor Exposure was Instagram aanvankelijk te tijdsintensief. Daarom besloten we dus in te zetten op kanalen waar wél tijd voor was. Er wordt namelijk enkel gemikt op goede resultaten.

Nu Exposure groeit en bloeit en dus extra versterking heeft binnen het team, is het ultieme moment aangebroken: we hebben een Instagram-account. Neem gerust een kijkje en volg ons!

Wil je graag meer informatie over Instagram en hoe je ermee aan de slag gaat? Aarzel dan niet om ons te contacteren.