Een mooie advertentie, die visueel sterk is, is wel degelijk belangrijk om mensen te triggeren. Maar dit wil niet zeggen dat die advertentie psychologisch onderbouwd is en er dus voor zorgt dat mensen een beslissing nemen bij het zien van deze advertentie. Terwijl het juist dát is wat we willen.

Het is niet altijd gemakkelijk om een visueel sterke en tegelijkertijd ook informatieve advertentie te hebben. Het doel bij een advertentie is dat je de mensen uiteindelijk moet aanzetten tot een bepaalde actie. De kunst is dus om zo veel mogelijk mensen te leiden naar een conversie.

Met deze tips maak je een  psychologisch onderbouwde  advertentie!

Om te beginnen is het belangrijk om na te denken welke actie
je wilt teweegbrengen bij je klanten of prospecten. Wanneer je weet wat het doel is, kan je jouw advertentie en website zo opmaken dat mensen direct de juiste info krijgen. Hierdoor is de kans op een conversie veel groter.

Als het doel is om bijvoorbeeld meer pannenkoeken te verkopen, dan is het belangrijk dat je met een goede visual de mensen lokt naar jouw website. Eens ze op jouw website zijn moeten ze onmiddellijk informatie over die pannenkoeken terugvinden. Zorg er dus voor dat alle informatie en de knop waar ze pannenkoeken kunnen kopen, bovenaan op je website staan.

Op deze manier zorg je met een mooie en psychologisch onderbouwde advertentie dat je jouw doel bereikt.

Nog verdere vragen omtrent personal branding?
Aarzel dan niet om ons via onderstaande knop te contacteren! 

Wil je nog meer informatie omtrent personal branding?
Klik dan op onderstaande knop voor een gratis e-book boordevol interessante inzichten!