Ben je op zoek naar meer klanten voor je bedrijf? Wil je ze overtuigen om jouw producten te kopen? Vraag je je af hoe je gemakkelijk je website kan verbeteren? Wil je sociale media strategisch inzetten? 

Exposure biedt vanuit de psychologie van het overtuigen een antwoord om meer omzet en winst te halen uit je marketing en sales. We vergroten jouw impact door technieken te gebruiken uit de neuromarketing. 

Je kunt bij ons terecht voor keynotes, workshops, consultancy en cursussen over neuromarketing. Voor meer informatie en inschrijvingen: stuur een mail naar reinout@exposure.be of contacteer ons via onderstaande button. 

Trainer en spreker in neuromarketing

Keynotes en workshops worden geleid door zaakvoerder en communicatie-expert Reinout Van Zandycke. Hij is onder andere docent neuromarketing aan de hogeschool Thomas More en bij het SBM Training Coaching Advies.

Reinout specialiseerde zich de afgelopen jaren in de combinatie van psychologie en online media. Zijn kennis verbreedde hij door opleidingen in het buitenland, zoals aan Harvard. Hij had onder meer gesprekken met marketingmedewerkers van Trump en Obama.

Keynote neuromarketing

Om inspiratie op te doen bieden wij keynotes aan. We geven eenvoudige tips die je onmiddellijk kan toepassen op jouw website en sociale media. Het zijn kleine aanpassingen die jouw kanalen effectiever maken, waardoor je meer klanten en omzet kan genereren.

Alvast één tip van de sluier: F*ck de huisstijlgids!

Laat je huisstijl achterwege. Op websites werkt dit tenslotte anders. De scannende lezer is op zoek naar dingen die in het oog springen. Indien je voor alle knoppen, links en teksten dezelfde kleuren en vormen gebruikt, zal er niets uitspringen.

Ontdek hier wat anderen over onze keynotes te vertellen hebben:

Lees verder onder de video.

Workshops in neuromarketing

Wij bieden workshops voor jouw bedrijf of organisatie op maat aan. Ontdek hieronder alle praktische informatie.

Wat leer je in een workshop?
Onze workshops bestaan uit verschillende onderdelen:

1. Introductie
We lichten de theorie rond neuromarketing toe. Wat is het? Waarom zou je met neuromarketing moeten starten? Hoe gebruik je dit? Welke sectoren passen dit toe?

2. Inspirerende voorbeelden
We onderzoeken praktische voorbeelden en toepassingen van andere bedrijven. Hoe zijn zij succesvol met neuromarketing aan de slag gegaan?

3. Concrete toepassingen voor je bedrijf of organisatie
Na de theorie en inspiratie, is het tijd om te brainstormen. We onderzoeken hoe jouw bedrijf neuromarketing kan toepassen. Op basis van je beschikbare marketingmiddelen gaan we op zoek naar de meest productieve technieken voor jouw bedrijf. We gebruiken zowel innovatieve als oudere technieken. Er zijn veel dure tools op de markt, maar ook goedkopere oplossingen bieden een meerwaarde.

4. Stappenplan
We werken samen een stappenplan uit zodat je na de workshop zelf aan de slag kunt met neuromarketing.

Wie kan deelnemen?
Iedereen die met marketing aan de slag wil of er al mee bezig is, kan bij ons terecht. Het maximum aantal deelnemers wordt onderling besproken. We hanteren een eenvoudig taalgebruik: geen dure Amerikaanse woorden, maar begrijpbaar Nederlands.

Hoe lang duurt een workshop?
Al onze workshops worden op maat uitgewerkt op basis van jouw noden en vragen. Dit kan bijvoorbeeld 1 uur inspiratie zijn of twee dagen waarin we het hele proces uitleggen.

Waar vindt de workshop plaats?
We houden fysieke workshops bij het bedrijf van de klant. In coronatijden worden de workshops online gehouden.   

Spreken met impact

Cursus neuromarketing

Wil je liever op je eigen tempo aan de slag met neuromarketing? Wij bieden een online cursus aan met alle tips and tricks. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over deze leerrijke cursus. 

Persoonlijk traject neuromarketing voor je bedrijf

Heb je nood aan meer begeleiding en een uitgebreide strategie? Wij bieden ook in-house consultancy aan. We werken mee aan het hele proces: van de analyse van jouw huidige aanpak tot concrete communicatie-adviezen.

1. Analyse van de huidige aanpak

Wat zijn de huidige resultaten en welke communicatiemiddelen worden er in jouw bedrijf gebruikt?

2. Selecteren van neuromarketingtechnieken

    • We kiezen techniek(en) die we kunnen gebruiken om jouw bedrijf te helpen.
    • Impliciete Associatie Test: meet hoe sterk de associatie tussen twee concepten is door middel van reactiesnelheid
    • Galvanic Skin Response: welke emoties roepen bepaalde zaken op
    • EEG en fMRI: meet de hersenactiviteit bij het zien van een bepaald product
    • Onderzoek door middel van focussengroepen

3. Neuromarketingonderzoek
We doen onderzoek met de gekozen techniek(en) en analyseren de resultaten.

4. Concrete communicatie-adviezen
Op basis van de inzichten uit het onderzoek, bieden we concrete communicatie-adviezen voor jouw bedrijf aan.

5. Uitvoering communicatie-adviezen
Indien gewenst, voeren we samen de communicatie-adviezen uit. We kunnen bijvoorbeeld helpen met een nieuwe website, promovideo of emailmarketingstrategie.

Benieuwd naar nog meer tips?
Klik dan op onderstaande knop voor een gratis e-book boordevol interessante inzichten!

Nog verdere vragen omtrent neuromarketing of de workshop?
Aarzel dan niet om ons via onderstaande knop te contacteren!