Wie zich op het internet waagt krijgt vroeg of laat te maken met negatieve reacties. Een moeilijk aspect voor velen, al hoef je hier zeker geen schrik van te hebben. Ons motto geldt als volgt: elke negatieve reactie is een kans tot iets positief. Hoe goed omgaan met die negatieve reacties leggen we in deze podcast uit.

Er zijn drie types reacties: the bad, the good en the ugly. ‘The ugly’ zijn trollen, daar spendeer je best zo weinig mogelijk tijd aan. ‘The bad’ zijn mensen die het niet eens met je zijn maar toch beschaafd blijven. Bij dit soort reacties merk je dat als je argumenten geeft er vaak op een goede manier gediscussieerd kan worden. Ten slotte heb je nog de positieve reacties, deze kun je bedanken om zo aan iedereen te tonen dat je ook gesteund wordt. In deze podcast gaan we dieper in op hoe je precies te werk kan gaan om op een onderbouwde manier te reageren op elk type.

 

Indien je meer informatie wenst over hoe je met negatieve reacties kunt omgaan mag je ons altijd contacteren via onderstaande knop. We kunnen je ook helpen reacties te beantwoorden op een psychologisch onderbouwde manier.

Wil je nog meer informatie omtrent personal branding?
Klik dan op onderstaande knop voor een gratis e-book boordevol interessante inzichten!