Podcast over personal branding

Persoonlijke merken worden steeds sterker en sterker. Dat heeft deels met sociale media te maken. Vooral voor kandidaten die lager op de lijst staan is het een middel om jezelf in de kijker te zetten. Op die manier kan je merk omgezet worden in stemmen. In deze podcast vertelt Reinout je meer over het belang van personal branding.

Alvast een aantal tips over personal branding uit de podcast:

Op lange termijn is het niet aangeraden om enkel negatief en kritisch te zijn, probeer altijd een positief verhaal te brengen, dat duurt het langst. Als je enkel maar klaagt en nooit iets positiefs brengt zullen je volgers afhaken

Denk goed na over waar je voor wil staan. Probeer jezelf geen brand toe te eigenen waar je niet volledig in gelooft. Mensen zullen dat doorprikken. Authenticiteit blijft de sleutel in het hele verhaal.

Het is belangrijk dat je sociale media passen bij je persoonlijkheid. Je moet kijken naar je sterke punten en die dan op sociale media uitvergroten.

Heb je nog vragen over deze podcast of wil je een samenzitten om je exposure statement te bespreken? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wil je graag meer tips?

Schrijf je dan in op onze updates over marketing en overtuigen.

Ontdek nog meer:

Blog

Dit gebeurt er elke minuut online in 2019!

Zonder het vaak te beseffen mailen, streamen, bellen en surfen we met z’n allen op het internet. We zijn voortdurend online bezig en nieuwe cijfers

Wil je jouw communicatie en marketing opkrikken?

Contacteer ons dan!