Podcast: Technologische innovaties

Technologische innovaties; men kan er niet meer om heen. Reinout vertelt in deze postcast meer over het gebruik ervan en hoe de positieve en negatieve aspecten tegen elkaar opwegen.

Het is voor zowel ondernemers als politici cruciaal om up to date te blijven met nieuwe trends. Vooral chatbots worden vaker en vaker gebruikt. Hoewel de artificiële versies nog niet frequent voorkomen, zullen standaard chatbots voor sommigen wel een must worden. Maar wat is de impact van deze trends en technologische innovaties in de politiek?

We lijsten al enkele voor- en nadelen van chatbots op die aan bod kwamen in de podcast:

Voordeel:

  • Het is een snelle en efficiënte tool om op een informatieve manier te communiceren.

Nadelen:

  • Via chatbots kan je geen integriteit en empathie uitstralen.
  • Ze dienen dus enkel gebruikt te worden om informatie te verspreiden. Daarbij kunnen ze heel vaak misbruikt worden door mensen op het verkeerde pad te leiden of op verkeerde gedachten te brengen. Wanneer iemand bepaalde (verkeerde) visies heeft kan hij die gemakkelijk opdringen bij een breed publiek.

Wil je graag meer te weten komen over nieuwe technologische trends, en welke opportuniteiten en bedreigingen daaraan gekoppeld zijn? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wil je graag meer tips?

Schrijf je dan in op onze updates over marketing en overtuigen.

Ontdek nog meer:

Blog

Dit gebeurt er elke minuut online in 2019!

Zonder het vaak te beseffen mailen, streamen, bellen en surfen we met z’n allen op het internet. We zijn voortdurend online bezig en nieuwe cijfers

Wil je jouw communicatie en marketing opkrikken?

Contacteer ons dan!