De 70 punten analyse

Tijdens een brainstorm vroegen wij ons af waarom zoveel organisaties en bedrijven zo weinig halen uit hun website en sociale media. Omdat we dit probleem vaak vaststelden, staken we de koppen bij elkaar om dit te analyseren.

Het resultaat van deze uitgebreide brainstorm is een psychologische analyse waarin wij de digitale marketing van een onderneming op 70 punten analyseren. Hierdoor krijgt de onderneming een duidelijk beeld op wat er concreet moet gefocust worden en welke punten moeten verbeteren om meer klanten en omzet te behalen.

Wat is de analyse?

Zoals eerder vermeld bestaat de analyse uit 70 punten. We werken op basis van 3 thema’s.

  • Sociale media: We bekijken en analyseren zowel de eerste indruk als de aanpak.
  • Personal Branding: Speelt de zaakvoerder zijn of haar onderneming uit op Facebook en LinkedIn? En doet zij of hij dat op een psychologsch overtuigende manier?
  • Website: Een mooie website is niet altijd een goede website. Daarom analyseren wij of jouw website overtuigingsgericht is. Uiteindelijk wil je dat een website rendeert.

Hoe kan je ze aanvragen?

Heb jij interesse in deze vrijblijvende analyse?

Dat kan door een mail te sturen naar reinout@exposure.be. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Wil je graag meer tips?

Schrijf je dan in op onze updates over marketing en overtuigen.

Ontdek nog meer:

Blog

Dit gebeurt er elke minuut online in 2019!

Zonder het vaak te beseffen mailen, streamen, bellen en surfen we met z’n allen op het internet. We zijn voortdurend online bezig en nieuwe cijfers

Wil je jouw communicatie en marketing opkrikken?

Contacteer ons dan!