Naast online communicatie is offline communicatie nog steeds heel belangrijk. Eén tactiek die je kan gebruiken is het geven van seminaries. Wist je dat naast een tandartsbezoek spreken voor een groep één van de meest angstaanjagende zaken is om te doen. En dat hoeft het helemaal niet te zijn! In deze blog krijg je enkele tips voorgeschoteld om te leren spreken met impact.

Hoe krijg je een grotere impact tijdens je presentatie?

Met enkele trucjes en technieken kan je al snel een groot verschil maken. Eén psychologische techniek die je kan gebruiken is door stiltes te laten vallen. Sommige mensen hebben schrik om dit te doen. Maar met deze techniek geef je de mensen tijd om alles te verwerken. Ook trek je hierdoor opnieuw de aandacht naar je toe wanneer je verder gaat met je seminarie. Probeer dit trucje zeker eens in je volgende presentatie en je zal zien dat het werkt.

Groepstraject: Spreken met impact

Heb je nood aan nog wat extra trucjes en psychologische technieken om je impact te vergroten? Bekijk dan snel of het groepstraject ‘Spreken met impact’ iets voor jou is. In 4 lessen maken we van jou een echte expert!

Interesse of wil je meer informatie? Bekijk het snel op de website.

OPGELET: wees er snel bij want er zijn maar 7 beschikbare plaatsen!