Tip: omgaan met negatieve online reacties

In deze wekelijkse tip volgen we de actua nauwgezet op. De laatste weken werd er al heel wat gezegd over ‘Schild en Vrienden’. Vooral hun vele online activiteiten vormen het oog van de storm. Hoe ga je om met negatieve reacties? Hoe benader je internettrollen? Bekijk zeker onderstaande video!

In deze kwestie staat één ding paal boven water. De beïnvloeding van de publieke opinie gebeurt niet enkel langer via de traditionele media. Sociale media spelen een essentiële rol. Op het internet bevinden zich ook trollen. Dit zijn mensen die in grote massa negatief reageren op jouw berichten. De vraag stelt zich hoe je daarmee moet omgaan?

Ga vooral niet in de tegenaanval. Dat is net wat ze willen. Spendeer er dus vooral niet te veel tijd aan. Je kan die tijd bijvoorbeeld beter spenderen om ons te contacteren. Wij hebben nog heel wat tips om de trollen van het internet te onderdrukken.

Benieuwd naar meer? Elke week geeft Reinout een nieuwe tip!

Wil je graag meer tips?

Schrijf je dan in op onze updates over marketing en overtuigen.

Ontdek nog meer:

Presentatie over psychologie en overtuigen
Blog

Dit gebeurt er elke minuut online in 2019!

Zonder het vaak te beseffen mailen, streamen, bellen en surfen we met z’n allen op het internet. We zijn voortdurend online bezig en nieuwe cijfers

Wil je jouw communicatie en marketing opkrikken?

Contacteer ons dan!

Politieke communicatie