trump clinton election

Als het gaat over de Amerikaanse presidentsverkiezingen is het toch altijd uitkijken naar de televisiedebatten. Het is sinds het allereerste televisiedebat tussen Kennedy en Nixon dat kandidaten maar al te goed beseffen welke rol deze debatten kunnen spellen. Ja, ik ben één van die gekken die mijn slaap er voor laat. Ik volg de Amerikaanse verkiezingen op de voet, ging er naar Amerika om er te leren over de verkiezingen en geef hierover ook keynotes in heel Vlaanderen. Het is dus ook wel een beetje logisch dat ik telkens mijn wekker zette. Eigenlijk best ook wel een leuke ervaring. De nacht zelf haalde ik mijn beste twitter-skills boven. Zo gaf ik een real-time verslag van het debat. Op zich niet zo interessant als je dit omstreeks 4u in de nacht doet, maar het viel mij wel op dat heel veel mensen de tweets achteraf bekeken. Ik heb voor ieder debat alle tweets gebundeld in een Storify.

Tweets debat Clinton vs Trump
GRATIS INSPIRERENDE PRESENTATIE OVER DE AMERIKAANSE VERKIEZINGEN

Wist je dat je mij gratis kan uitnodigen voor een keynote over mijn reis naar Amerika? Ik deel er de best practices die ik heb verzameld en geef je er erg effectieve quick wins! Wacht wel niet te lang om mij uit te nodigen. Door een drukke agenda kan ik maar een beperkt aantal gratis presentaties geven.

Nog verdere vragen omtrent politieke marketing? 
Aarzel dan niet om ons via onderstaande knop te contacteren!

Wil je nog meer informatie omtrent politieke marketing? 
Klik dan op onderstaande knop voor een gratis e-book boordevol interessante inzichten!