Op 17-jarige leeftijd startte ik samen met enkele vrienden een eigen onafhankelijke jongerenvereniging: Jong & Democratisch. Het was onze doelstelling om politiek en jongeren dichter bij elkaar te brengen. Naast enkele ludieke acties deden wij ook verschillende inhoudelijke campagnes. Met Jong & Democratisch organiseerden we verschillende verduidelijkingscampagnes. Als vereniging vonden wij dat de huidige politieke communicatie helemaal niet op maat was van jongeren. Toen besloten we maar om zelf de partijprogramma’s onafhankelijk samen te vatten en te verspreiden via online media. Wij deden dit in samenwerking met de partijen.

Missie Exposure

Eigenlijk doe ik vandaag niets anders. Natuurlijk nu wel meer psychologisch onderbouwd en ook veel professioneler. Maar uiteindelijk maakte ik van mijn passie wel mijn beroep. Het is nu mijn missie om politici te helpen met hun online communicatie. Hoe moet je begrijpbaar en overtuigend communiceren? Ik geef verschillende workshops en ontwerp communicatiecampagnes.

Meer info?

Neem gerust contact met ons op!

– Zaakvoerder Reinout Van Zandycke