Voordelen van beleidscommunicatie: podcast met Reinout

Ben jij al bekend met de term beleidscommunicatie en de voordelen er van? Als dat niet het geval is hoef je niet te vrezen, in onderstaande podcast vertelt Reinout je alles wat je moet weten over deze vorm van communiceren.

De meeste bedrijven en overheden zijn al bekend met overheidscommunicatie, waardoor ze vaak vergeten beleidscommunicatie te voeren. Tot nu toe leggen bedrijven en overheden zich vooral toe op overheidscommunicatie, waardoor ze soms de focus op beleidscommunicatie verwaarlozen. Dat is jammer, want zo gaan er heel wat kansen verloren. De voordelen van beleidscommunicatie zijn namelijk niet te onderschatten. In deze podcast legt Reinout je uit waarom beleidscommunicatie zo belangrijk is.

Indien je interesse hebt in een workshop of consultatiesessie over beleidscommunicatie neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Wil je graag meer tips?

Schrijf je dan in op onze updates over marketing en overtuigen.

Ontdek nog meer:

Blog

Dit gebeurt er elke minuut online in 2019!

Zonder het vaak te beseffen mailen, streamen, bellen en surfen we met z’n allen op het internet. We zijn voortdurend online bezig en nieuwe cijfers

Wil je jouw communicatie en marketing opkrikken?

Contacteer ons dan!