In deze lijst geef ik 2 videoapps mee waarmee je jouw video’s kan bewerken en in elkaar kan steken. Bovendien vertel ik jou graag nog over een app waarmee je op het moment zelf al automatisch ondertitels genereert.

1. iMovie

Deze zit heel vaak al standaard op de iPhone. Met deze app kan je gemakkelijk de video’s die je op je smartphone hebt staan aan elkaar plakken, knippen en van een passend muziekje voorzien. Bovendien kan je ook tekst toevoegen om jouw video dynamischer of informatiever te maken.
Heb je deze app nog niet staan? Dan kan je deze gemakkelijk terugvinden in de App Store.

Welke apps kan je gebruiken om video's te bewerken?

2. Wondershare Filmora

Wondershare Filmora is een vaak gebruikte videoapp voor mensen die werken met Android smartphone. Net als bij iMovie kan je deze gebruiken om videobestanden van op jouw smartphone aan elkaar te plakken en te bewerken. Ook hier kan je extra tekst voorzien indien nodig.
Deze app kan je downloaden in de Play Store.

Welke apps kan je gebruiken om video's te bewerken?

3. Clips

Met deze app kan je jezelf filmen en tegelijk ondertitels opnemen. Deze app zal rechtstreeks ondertitels plaatsen op het moment dat jij aan het praten bent in de camera. Dit kan je doen met heel wat verschillende talen, ook in het Nederlands. Op dit moment is dit de app die het best werkt en ook het meest accuraat is.
Ook deze app kan je downloaden in de App Store.

 

Welke apps kan je gebruiken om video's te bewerken?
Na het lezen van de blog nog verdere vragen omtrent het bewerken van video’s?

 Aarzel dan niet om ons via onderstaande knop te contacteren!