Online Politieke Communicatie

Politieke communicatie houdt al lang niet meer in dat je van het ene spaghettifestijn naar het andere gaat om mensen te overtuigen. Vandaag moet je online sterk aanwezig zijn. Onderzoek wijst ook uit dat politici die het meest in beeld komen vaak de meeste stemmen halen. Sociale media zijn hier ideale tools voor.

WORKSHOPS POLITIEKE COMMUNICATIE

Mei 2017 werd ons eerste boek gepubliceerd: Het Nieuwe Campagne Voeren. Wil je als groep de geheimen van online campagne voeren leren kennen?  Boek dan een praktische workshop. Je krijgt er inspirerende en erg bruikbare tips. Ideaal voor ambitieuze politici en partijen.

FREELANCE CAMPAGNEMANAGER
(Meest gekozen door politici)

Wil je externe begeleiding? Wij staan jou met raad en daad bij voor de juiste aanpak en strategie. Je kan bij ons onder andere terecht voor het (psychologisch) optimaliseren van de online kanalen. Of laat ons analyseren welke Facebooktechnieken het meeste succes opleveren bij jouw doelgroep of bij jouw grootste concurrent. Wij doen dit zowel voor groepen als persoonlijke campagnes. Neem contact op voor vrijblijvende voorstellen.

Meer dan ooit is het kiespubliek online te bereiken. Wij hebben ons gespecialiseerd in online politieke communicatie. Wij schreven een boek, trokken naar Amerika en hebben een online radioprogramma over politieke marketing. Bij ons kan je terecht om verkiezingen te winnen met online media. Onze adviezen en diensten zijn steeds psychologisch onderbouwd. Ben je niet zeker waar je juist nood aan hebt? Geen probleem. Neem gewoon contact met ons op. Achteraf kunnen we alles nog personaliseren en aanpassen. 

ONLINE CURSUS PERSONAL BRANDING (individueel)

Studies tonen zwart-op-wit aan dat de personal branding ook in Vlaanderen is doorgebroken. Via deze online cursus krijg je zeer concrete psychologische en wetenschappelijke inzichten. Op het einde van de cursus heb je je eigen strategie voor de volgende verkiezingen.

WEBSITES VOOR POLITICI 

Ook in tijden van sociale media blijft een website zeer belangrijk. Na heel veel onderzoek hebben wij een template ontwikkeld die ideaal is om je campagne te ondersteunen. Deze is zeer makkelijk te beheren en goed combineerbaar met sociale media. Wij zetten alles op. Zo kan je zeer snel starten.

Andere vragen? Neem dan contact op via onderstaand inschrijvingsformulier. 
GRATIS TIPS?
Twitter en politiek
Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement deed ik een onderzoek naar de gebruikte tactieken door Vlaamse politici op Twitter. Ik heb nu alles wat samengevat en gebundeld in een gratis whitepaper.
  • Gratis
  • Whitepaper
  • Tips
  • Onderzoek
  • Twitter
"ja, stuur mij deze gratis whitepaper!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.