Politieke marketing

Politieke communicatie houdt al lang niet meer in dat je van het ene spaghettifestijn naar het andere gaat om mensen te overtuigen. Vandaag moet je online sterk aanwezig zijn. Onderzoek wijst ook uit dat politici die het meest in beeld komen vaak de meeste stemmen halen. Sociale media zijn hier ideale tools voor.

Bij ons kan je terecht voor...

Psychologische optimalisatie

Met psychologische technieken optimaliseren we je online kanalen. Zo verhoog je je overtuigingskracht online én offline.  

Sociale media campagnes

Wij helpen met het opzetten en uitvoeren van je digitale campagnes. Dit kan van strategie tot het maken en publiceren van video’s of berichten. 

Personal branding

Met onze personal branding sessies kan je meteen aan de slag. Samen maken we van jou een sterk merk. 

Big data analyse

Wil je aan de hand van data jouw campagne meer laten renderen? Neem dan met ons contact op. Onze analyses worden steeds omgezet in concrete adviezen. 

Gratis e-book

In het gratis E-book ‘Verkiezingen winnen anno 2019’ ontdek je alle trends van de politieke communicatie. Je leert met welke trends je effectiever te werk kunt gaan en wat je kan doen om de verkiezingen te winnen. 

Boek: Het Nieuwe Campagne Voeren

Het eerste boek van zaakvoerder Reinout verscheen in 2017. Inmiddels is hij bezig met zijn tweede boek. Benieuwd welke boeiende inzichten in het boek staan? Je kan het online kopen of boek ons voor een workshop!

Het nieuwe campagne voeren
Politieke podcasts

Meer dan 50 podcasts

In de podcast aflevering over marketing en verkiezingen gaat Reinout steeds op zoek naar de meest recente trends, communicatiestrategieën en marketingcampagnes. Benieuwd naar de volgende aflevering? Beluister het hier. 

In de media

Als expert in politieke communicatie komt zaakvoerder Reinout vaak in de media. In zowel de kranten, op tv als op de radio. Benieuwd naar de interviews? Houd dan zeker onze Facebookpagina goed in het oog. Op regelmatige basis houden we je daar op de hoogte. 

Zij gingen je voor...

Wil je jouw communicatie en marketing opkrikken?

Neem dan contact met ons op!

Meeting politieke marketing team