Reinout Van Zandycke

Ik ben Reinout Van Zandycke, zaakvoerder van Exposure. De afgelopen 10 jaar specialiseerde ik mij in psychologie, politieke  communicatie en digitale marketing. Deze kennis heb ik verzameld tijdens opleidingen en gesprekken in het buitenland. Heb je vragen hoe je jouw communicatie en marketing naar een hoger niveau kan brengen? Aarzel niet mij te contacteren.

Kort over mezelf

Specialisatie neuromarketing en nudging.

Inspiratie bij internationale teams: Cambridge Analytica (Donald Trump), Blue State Digital (Obama), LMP (Macron).

Opleiding ‘beïnvloeding’ gevolgd aan Harvard University.

Veel gevraagd analist voor media.

In 2019 gaf ik meer dan 200 workshops, in 2020 meer dan 150 online workshops.

Annelies Maes

Projectmanager Ondernemerschap Voka

“De bijdrage van Reinout is degelijk onderbouwd doch met een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. De voorafgaande analyse toegepast op het eigen project maakt deze workshop bijzonder bevattelijk en waardevol! Dit is meer dan zomaar een uitleg over het functioneren van de social mediakanalen. Focus is op de content maar met duidelijk bruikbare tips en tricks die onmiddellijk kunnen ingezet worden.”

Dirk Van Overwalle

namens VZW STUDIO

“60 mensen 60 minuten boeien, entertainen, geven van nuttige tips en tricks. Er is er maar één die dat met overtuiging kan en dat is Reinout Van Zandycke. Voor onze vereniging VZW STUDIO zorgde hij voor een muisstille conferentiezaal op ons nieuwjaarsevenement op de Pier in Blankenberge. Reinout, iedereen was vol lof van uw professionaliteit en er zal zeker nog een vervolg komen aan uw diensten in de vorm van een workshop. 60 maal dank.”

Korneel Warlop

Corporate Communication Manager Callebaut

“Reinout heeft het zeldzame talent om een inhoudelijk evenwichtig verhaal te vertellen over de psychologie van het overtuigen. Zowel voor mij persoonlijk als mijn professionele omgeving zijn de inzichten die Reinout deelt telkens opnieuw verrassend en verfrissend. Hij pioniert in het domein van de communicatiepsychologie! Wie een blik frisse ideeën wil opentrekken, raad ik ten stelligste een keynote van Reinout aan. You will not regret it!”

Opleiding

Ik geef het hele jaar door verschillende opleidingen en seminaries. Die zorgen dat jij en jouw bedrijf nog beter worden in online marketing, presenteren, leads generen en nog zoveel meer.

Consultancy

Wil je snel en veel praktische tips verzamelen? Dan kan ik jou helpen als consultant. We leggen enkele sessies vast en ik geef graag advies. 

Spreker

Veel gevraagd spreker: in  2019 gaf ik meer dan 200 lezingen, in 2020 vooral digitaal. Vanuit de psychologie leg ik uit hoe je meer omzet en winst haalt uit online tools zoals sociale media en websites.

Freelancer

Graag wat externe begeleiding? Ik sta je met raad en daad bij voor de juiste aanpak en strategie. 

 

“Ik gaf al veel keynotes over nudging, neuromarketing en online overtuigen. Niet alleen aan partijen en afdelingen, maar ook aan bedrijven en non-profitorganisaties.”

Keynote neuromarketing

Op zoek naar een boeiende lezing over de psychologie van het overtuigen? In 1 uur geef ik jouw groep inzichten waar ze onmiddellijk mee aan de slag kunnen.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Reinout met boeken HQ

In een persoonlijk gesprek helpen we je graag verder.

We delen graag inzichten uit de meer dan 60 boeken die we lazen over gedragspsychologie. 

70 belangrijke checks

Je krijgt een beeld van je huidige aanpak, inclusief verbeterpunten! Zo kom je te weten waar je kansen laat liggen.

Meer dan 105 bedrijven en organisaties startten reeds met deze analyse. 

Schrijf je hier in voor ons volgende webinar: 5 digitale marketing trends om de concurrentie een stap voor te blijven.