Gratis registreren

Wist je dat we ook een boek schreven over nudging?

Het doel van dit boek is dan ook om wat meer informatie te geven over nudging en over overtuigende communicatie. We hebben steeds getracht om de inhoud van het boek toegankelijk en helder te maken. We koppelen talrijke voorbeelden aan de wetenschappelijke fundering achter verschillende technieken.

De verschillende hoofdstukken zijn zo opgebouwd dat we elementen uit bekende wetenschappelijke onderzoeken combineren met praktische uitwerkingen. Uiteindelijk hebben we alles herleid naar 12 hoofdstukken die passen in ons model: ‘Het Kompas Voor Verandering.” Het is echter niet omdat we 12 hoofdstukken hebben dat er ook maar 12 nudges zijn. Zo worden in verschillende hoofdstukken meerdere nudges gecombineerd.

Nudging zelf implementeren?

Wil je graag nudging gebruiken om mensen aan te zetten tot een actie? In een workshop en/of coachingsessie gaan we samen kijken hoe we nudging kunnen integreren in je marketingstrategie. 

Gratis inspiratie nudging

Wil je meer leren over nudging? Download dan ons e-book over nudging en kom zo voorbeelden en cases te weten. Het e-book is een inleiding in nudging met veel voorbeelden. 

Over Reinout Van Zandycke

Reinout Van Zandycke webinar Exposure

Reinout Van Zandycke is zaakvoerder van Exposure. Hij adviseert bedrijven, hoe ze meer winst uit hun marketing en sales kunnen halen. Daarnaast doceert hij aan verschillende opleidingsinstituten over nudging en gedragspsychologie. Verder is Reinout auteur van 3 verschillende boeken over politieke communicatie en nudging, waarvan de meest recente genomineerd werd als managementboek van het jaar 2022.

Exposure in het kort

Logo_Exposure_Gedreven door gedrag

Exposure is een communicatiebureau dat zich specialiseert in de psychologie van het overtuigen. Dankzij onze psychologische inzichten haal je meer rendement uit je communicatie. Dit doen we door jouw communicatie psychologisch onderbouwd te optimaliseren. De impact van de zender versterken we door in te zetten op personal branding. De boodschap wordt effectiever door technieken uit de neuromarketing en nudging. Door data-analytics en gerichte targeting bereiken en begrijpen we beter de ontvanger.

.

70 belangrijke checks

Je krijgt een beeld van je huidige aanpak, inclusief verbeterpunten! Zo kom je te weten waar je kansen laat liggen.

Meer dan 105 bedrijven en organisaties startten reeds met deze analyse. 

Schrijf je hier in voor ons laatste webinar van 2023: 3 psychologische inzichten om met je marketing in 2024 te knallen!