Workshop online marketing

 

“Zowel voor mij persoonlijk als mijn professionele omgeving zijn de inzichten die Reinout deelt telkens opnieuw verrassend en verfrissend. Hij pioniert in het domein van de online overtuigingspsychologie en doet dat met een stijl die on-Belgisch is: ambitieus, enthousiast en met een open blik op de wereld! Wie een blik frisse ideeën wil opentrekken, raad ik ten stelligste een keynote van Reinout aan. You will not regret it!”

– Korneel Warlop Corporate Communication Manager Callebaut regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) & docent Public Affairs Howest –

Wat kan je verwachten?

Ik leg jou het nieuwe goud uit: neuromarketing, de psychologische principes van het overtuigen en online sales funnels. Geen Wolf-of-Wall-Street-toestanden, maar wel internationaal erkende en wetenschappelijk onderbouwde technieken toegepast op bedrijven en organisaties.  Met de nodige humor en een hoog energiegehalte geef ik je concrete tips over:

 Wat de psychologie van het overtuigen is
 Hoe je via sociale media meer sales binnenhaalt
 Hoe je jouw idee naar een strategie en overtuigend verhaal kan omzetten
 Welke sociale media er bestaan en welke nuttig voor jou zijn
 Hoe je meer zichtbaarheid, klanten en omzet kan krijgen
  Hoe je jezelf of bedrijf online moet positioneren
  Welke technieken zijn er om met tijd te besparen met marketing en toch meer sales binnen te halen
  Neuromarketing

Zowel zij die willen starten met sociale media als zij die naar een hoger niveau willen kunnen bij ons terecht.

Meer info over de workshop!

ENKELE PROJECTEN

SBM
AXA
CD&V
VOKA
Open VLD
Dranouter Festival
Sp.a
Liberale Mutualiteit
N-VA
De Ambrassade

OVER REINOUT VAN ZANDYCKE

De afgelopen acht jaar specialiseerde ik mij in de online overtuigingspsychologie. Naast mijn relevante academische achtergrond volg ik alles goed op wat komt overwaaien uit Amerika. Nog steeds gaan de trends van west naar oost. Zo trok ik de afgelopen Amerikaanse verkiezingen naar de USA om er de sfeer op te snuiven en te leren van experts. Op 22 februari 2016 zat ik in Washington DC dan ook nog eens samen met het marketingteam van Donald Trump. Amerika loopt vaak enkele jaren voor op ons als het gaat over marketing. Ik laat mij daarom niet alleen inspireren door Amerikaanse bedrijven. Ik kijk ook graag eens over het muurtje. Zo heb ik een podcast (online radioprogramma) over marketing waarbij ik Nederlandse en Vlaamse experts interview. Je kan deze beluisteren via mijn website of via iTunes.

  • Auteur boek Het Nieuwe Campagne Voeren
  • Zaakvoerder Exposure
  • Docent nieuwe marketingtechnologieën
  • Master politieke communicatie
  • Passie voor alles rond online marketing en neuromarketing
  • Veel gevraagd spreker voor bedrijven en politici

Ja ik wil meer informatie!

“Boeiende keynote over social media waarbij het opzet van de diverse media telkens met goede en  duidelijke praktijkvoorbeelden werden gestaafd. Reinout heeft ook een zeer diepgaande achtergrond en zijn USP – de pyschologie van de sociale media – biedt echt duidelijk inzicht in het hoe en waarom van sociale media.”

– Eline Bruneel, Adjunct-directeur communicatie Liberale Mutualiteit West-Vlaanderen –

“Reinout hanteert een zeer professionele en no- nonsense stijl in zijn presentatie. Hij baseert zijn communicatieadvies op een aantal klassieke inzichten uit de psychologie en de sociologie, en past die met verbazend gemak toe op de hedendaagse context. Heel overtuigend gebracht!”

– Dirk Laverge, docent marketing Howest –

 

Wat kost een workshop?
Meer info over de investering

Onze klanten geven ons gemiddeld 9 op 10 voor onze workshops.

Veel praktijkvoorbeelden!

Mijn keynotes worden ondersteund door waardevolle psychologische voorbeelden boordevol inzichten die jou een voordeel geven. De nadruk ligt bij mij op het praktische en wordt doorheen de presentatie visueel ondersteund door casestudies.

Ik wil je alvast een voorbeeld geven!

Een belangrijk principe in het overtuigingsproces is ‘commitment en consistentie’. In mijn bedrijf passen wij dit toe in het verzamelen van abonnees voor onze updates met tips en tricks. (Wij noemen het bewust geen nieuwsbrief.)  In plaats van onmiddellijk het mailadres te vragen, vragen wij eerst of ze gratis tips willen. Pas als ze daarop klikken vragen wij het mailadres. Zo creëren wij eerst het commitment “ik wil gratis tips”. Omdat mensen consistent willen zijn, vragen wij pas in de tweede fase om het mailadres. Deze truc zorgt bij ons voor gemiddeld 268% meer conversie.

Het is maar één van de vele psychologische trucjes die ik jou kan aanleren!

Ja ik wil een hogere conversie!

“De opbouw was zeer goed. De link met theorie en nadien praktijk was duidelijk. Focus lag ook op het bijbrengen van verschillende manieren die zeker toegepast zullen worden. Leuk dat het een participatievoorbeeld was dat werd gebruikt. Dat stroomt helemaal met de doelgroep. Een jonge gast die alle aanwezige jeugddiensten van zijn sokken geblazen.”

– Tina Schuermans, medewerker VVJ  –

GRATIS TIPS?
Ik kan je niet onmiddellijk laten weten hoeveel een workshop kost. Dit hangt af van de duur, aantal deelnemers, onderwerp, ...
Prijzen variëren van 240 euro tot 1970 euro
Vul je gegevens onderaan in, dan neem ik onmiddellijk met jou contact op. Zo kan ik luisteren naar je vragen en je een correcte prijs geven.