Tijdens mijn opleiding politieke communicatie (Universiteit Antwerpen) voerde ik al verschillende onderzoeken naar de Amerikaanse verkiezingen. In juli en augustus 2016 toerde ik er drie weken rond. Het doel van die roadtrip? Mijn expertise over politieke communicatie, online marketing en de presidentsverkiezingen nog verder uitbreiden. Ik interviewde meer dan 20 mensen, onder wie heel wat mensen uit de politiek en de communicatiesector: burgemeester, consultants, woordvoerders, actievoerders,…

In de weken en maanden na mijn roadtrip trok ik heel Vlaanderen rond om mijn verzamelde kennis te delen via een keynote. Een groot deel daarvan heb ik nu neergeschreven. Om dit e-book zo praktijkgericht mogelijk te houden, heb ik me vooral gefocust op de lokale verkiezingen. Download het e-book en je ontdekt maar liefst 30 tips om burgemeester te worden!

Wil je na het lezen van deze blog nog meer informatie omtrent personal branding? 
Klik dan op onderstaande knop voor een gratis e-book boordevol interessante inzichten!

30 tips om burgemeester te worden

Het was in eerste instantie mijn bedoeling om zoveel mogelijk best practices te verzamelen voor de deelnemers aan mijn workshops en keynotes. Uiteindelijk is het zoveel meer dan dat geworden! Ik had nooit gedacht dat mijn trip zo interessant zou zijn.

Natuurlijk heb ik niet alle informatie in dit e-book kunnen bundelen. Sommige topics die tijdens mijn trip aan bod kwamen, zijn meer gericht op bijvoorbeeld crisiscommunicatie of op big data in politiek. Toch benieuwd? Lees hier alle blogberichten over mijn reis.

Nog verdere vragen omtrent psychologische technieken?
Aarzel dan niet om ons via onderstaande knop te contacteren! 

Wil je nog meer informatie omtrent psychologische technieken?
Klik dan op onderstaande knop voor een gratis e-book boordevol interessante inzichten!