Diensten Exposure

Wij optimaliseren de essentie van communicatie. De impact van de zender versterken we door in te zetten op personal branding. De boodschap wordt effectiever door technieken uit de neuromarketing en nudging. Door data-analytics en gerichte targeting bereiken en begrijpen we beter de ontvanger.

Eender welke samenwerking starten wij met een gratis analyse of demo. Zo kunnen we perfect inschatten hoe wij eventueel kunnen samenwerken. 

Kmo's

Sales en marketing

Aan de hand van een laagdrempelige abonnementsformule onderhouden wij jouw digitale marketing. Een zorg minder, meer focus op de job en toch voldoende sales.

Marketeers

Neuromarketing en personal branding

Vanuit de psychologie van het overtuigen leggen wij uit hoe je meer omzet en winst kan halen uit online tools zoals sociale media en websites.

Overheid

Nudging

Wil je graag mensen aanzetten tot actie? Door gebruik te maken van nudgingtechnieken kan je dit op een slimme en subtiele manier doen.

Politiek

Politieke marketing

Onderzoek wijst uit dat politici die het meest in beeld komen, vaak de meeste stemmen halen. Sociale media zijn hier ideale tools voor.

Zij gingen je voor...

Gratis analyse

Ben je benieuwd hoe wij van onze psychologische onderbouwing jou kunnen helpen? Laten we dan starten met een kosteloze analyse. Zo kunnen wij inschatten aan welke diensten jij het meeste zal hebben. 

De analyse is gratis en brengt de pijnpunten in kaart. 

kmo-portefeuille:
subsidie voor onze adviezen en opleidingen rond personal branding en neuromarketing.

We behaalden de erkenning als dienstverlener voor de kmo-portefeuille voor de pijlers ‘opleiding’ en ‘advies’. Hierdoor kan u voor onze opleidingen en adviestrajecten 30% of 20% korting krijgen. Mooi meegenomen dus!

In de media:

Vernieuwende ideeën in Politieke marketing Personal branding Neuromarketing  Nudging Online marketing

De analyse is gratis en brengt de pijnpunten in kaart. 

70 belangrijke checks

Je krijgt een beeld van je huidige aanpak, inclusief verbeterpunten! Zo kom je te weten waar je kansen laat liggen.

Meer dan 105 bedrijven en organisaties startten reeds met deze analyse. 

Schrijf je hier in voor ons volgende webinar: 5 digitale marketing trends om de concurrentie een stap voor te blijven.