Hoe trek je mensen hun aandacht voor jouw campagne?

Tijdens mijn reis in Amerika had ik de kans om te spreken met de CEO’s van OH Advertising. Bettina van OH Advertising is een echte expert in politieke campagnes. Ze is toonaangevend als het gaat over verkiezingscampagnes. Ze ondersteunde al meer dan 100 campagnes en weet dus maar al te goed hoe je mensen hun aandacht moet trekken.

Hoe trek je mensen hun aandacht voor jouw campagne?

Om mensen hun aandacht te trekken is het belangrijk dat je creatief bent, zowel in de lay-out als in de tekst. Zo moet je zorgen voor een aantrekkelijke foto, maar ook voor een duidelijke en overtuigende tekst.

Ambassadeurs helpen jouw campagne

Het belangrijkste van allemaal is werken met ambassadeurs, mensen die de kiezer vertrouwt. Als deze mensen positief communiceren over een kandidaat, krijgen ze zelf ook meer sympathie.

“Ik weet niet of ik Donald Trump leuk vind, maar ik vind het verhaal van die vader van die overleden soldaat wel zeer pakkend.”

Hoe vind je deze ambassadeurs, of hoe krijg je ze zo ver voor elkaar?

Het is natuurlijk niet makkelijk om zo’n ambassadeurs te vinden, zeker niet in België. Om mensen zo ver te krijgen moet je hen geregeld ontmoeten en overtuigen in de winstkansen van de kandidaat. Eenmaal de ambassadeur gelooft in de persoon zal hij de boodschap ook verder willen overbrengen naar de kiezer.

Benieuwd naar meer tips omtrent campagne voeren?

Of eerder interesse in een keynote over online campagne voeren?

[button url=”https://exposure.be/blog/hoe-krijg-je-mensen-hun-aandacht-voor-jouw-campagne/?ulp=68TI6Y8Li6a9iGjD” text=”Ja, ik wil gratis tips!” size=”” type=”primary” icon=”” external=”0″]

Wil je graag meer tips?

Schrijf je dan in op onze updates over marketing en overtuigen.

Ontdek nog meer:

Blog

Dit gebeurt er elke minuut online in 2019!

Zonder het vaak te beseffen mailen, streamen, bellen en surfen we met z’n allen op het internet. We zijn voortdurend online bezig en nieuwe cijfers

Wil je jouw communicatie en marketing opkrikken?

Contacteer ons dan!