Personal branding heeft in België een zeer negatieve connotatie. Mensen denken vaak dat het om liegen gaat. Mensen die dit zeggen weten eigenlijk gewoon niet waar personal branding om draait. Het gaat helemaal niet om liegen, integendeel zelfs! Personal branding draait om het tonen van jouw unieke kwaliteiten.

Mede door deze negatieve connotatie zijn er eigenlijk heel weinig mensen die inzetten op personal branding. Best vreemd! Zeker als ik denk wat het mij allemaal al heeft opgeleverd. Het eerste jaar als ondernemer kwamen 100% van mijn klanten vanwege mijn personal-branding-initiatieven. Daardoor had ik het geluk om niet te moeten prospecteren. De klanten kwamen namelijk zelf naar mij toe.

Bedrijfsleiders vinden het belangrijk om zich met hun bedrijf te differentiëren ten opzichte van de concurrentie. Over de branding van het bedrijf is vaak goed nagedacht, maar veel bedrijfsleiders beseffen niet dat ze het bedrijf en hun eigen carrière naar een hoger niveau kunnen tillen door een goed personal brand.

Benieuwd hoe je tot een goed personal brand komt?

Nodig mij dan uit voor een keynote! Ik geef je enkele belangrijke tips om via online media meer uit je carrière te halen!

Reinout bracht een zeer boeiend gastcollege aan onze studenten communicatiemanagement van het tweede jaar. Het thema was ‘personal branding’, met ook een link naar de branding van presidentskandidaat Trump, en de manier waarop hij zijn imago wist op te bouwen tot aan de verkiezingen. Reinout hanteert een zeer professionele en no-nonsense stijl in zijn presentatie. Hij baseert zijn communicatie-advies op een aantal klassieke inzichten uit de psychologie en de sociologie, en past die met verbazend gemak toe op de hedendaagse context. Heel overtuigend gebracht!

Nog verdere vragen omtrent personal branding?
Aarzel dan niet om ons via onderstaande knop te contacteren! 

Wil je nog meer informatie omtrent personal branding?
Klik dan op onderstaande knop voor een gratis e-book boordevol interessante inzichten!