Een droom die zal uitkomen! Over exact 2 weken vertrek ik richting de States. Amerika, het land van de politieke communicatie, kiest over enkele maanden een nieuwe president. De politieke marketing draait daar nu op volle toeren. Het is het ideale moment om naar daar te trekken. Ik ga er 17 dagen rondtoeren om bij te leren over politieke communicatie, online marketing en de verkiezingen. Zo heb ik al afgesproken met enkele experts om hen te interviewen. Het is uiteindelijk mijn bedoeling om zoveel mogelijk best practices te verzamelen en deze mee te nemen naar mijn workshops en keynotes. Het wordt sowieso een enorme ervaring! De eerste afspraak met een expert is alvast gemaakt! Blijf op de hoogte van het project via de facebookpagina.

Of lees één van de berichten die ik hierover zal schrijven. Hieronder vind je een lijst met artikels over mijn roadtrip. Deze lijst wordt natuurlijk doorheen (en achter) mijn reis aangevuld. Op het einde van mijn reis wil ik hierover een e-book schrijven en een keynote maken. Al interesse? Laat mij gerust iets weten.

BLOG Roadtrip Amerika politieke marketing

[blog posts=”10″ category=”roadtrip-usa” ajax=”0″]

Overzicht roadtrip politieke marketing

roadtrip-Exposure-politieke marketing