Door het gebruik van personal branding kan je ervoor zorgen dat je jezelf als een krachtig merk presenteert, waarbij je positieve beelden en associaties oproept. Dit heeft alleen maar voordelen voor jezelf én voor je bedrijf.

Onze opleidingen in personal branding zijn geschikt voor onder andere bedrijfsambassadeurs, verkopers, zaakvoerders, CEO’s en iedereen die zich op de arbeidsmarkt wil profileren.

Je kunt bij ons terecht voor keynotes, workshops en persoonlijke trajecten. Voor meer informatie en inschrijvingen: stuur een mail naar reinout@exposure.be of contacteer ons door op onderstaande knop te klikken. 

Coach in personal branding

Keynotes en workshops worden geleid door zaakvoerder en communicatie-expert Reinout Van Zandycke. Hij specialiseerde zich de afgelopen jaren in personal branding, politieke communicatie, digitale marketing en psychologie. Zijn kennis verbreedde hij door opleidingen in het buitenland, zoals aan Harvard.

Keynote personal branding

Om inspiratie op te doen bieden wij keynotes aan. In deze korte sessie geven we veel praktische tips en voorbeelden van personal branding. De focus ligt op een Vlaamse en Belgische context. Een keynote duurt een uur tot anderhalf uur.

Workshops personal branding

Alle workshops worden op maat uitgewerkt volgens de noden van de deelnemers. Er zijn zowel groepsworkshops, als persoonlijke trajecten.

Groepsworkshops

Wij houden regelmatig groepsworkshops die op personal branding focussen. Hou hiervoor regelmatig de website van Exposure in de gaten. Meer info over workshops: https://exposure.be/workshops/

Wat leer je in een workshop?

Tijdens een groepsworkshop geven wij veel praktische tips en voorbeelden. Ook stellen we een concreet stappenplan voor. Wetenschappelijk en internationaal onderzoek zetten we om naar een Vlaamse context. Onze workshops zijn interactief en gemakkelijk om volgen.

Hoelang duurt een workshop?

Al onze workshops worden op maat uitgewerkt op basis van jouw noden en vragen. Meestal duurt een workshop 2 tot 3 uur.

Waar vindt de workshop plaats?

We houden fysieke workshops bij Exposure of bij jouw bedrijf. In coronatijden worden de workshops online gehouden.  

Workshop social selling

Een veelgekozen workshop is personal branding voor bedrijfsamabassadeurs en verkopers, ook wel social selling genoemd. Ook accountmanagers, en gemotiveerde medewerkers kunnen hieraan deelnemen.

Social selling maakt deelt uit van je sales- en marketingstratiegie. Social selling verbetert je huidige processen, door een duurzame relatie op te bouwen met potentiële klanten via sociale media. Ze zetten jou als persoon centraal, personal branding dus. We starten deze workshop vanuit jouw persoonlijk verhaal. Je gaat jezelf meer profileren, maar ook jouw bedrijf in een positief daglicht stellen. Een win-winsituatie dus.

Persoonlijk traject - consultancy

Een persoonlijk tracject voor personal branding wordt door onze klanten het meest gekozen.

We bieden deze trajecten op maat aan voor de volgende groepen:

  • Eenmanszaken
  • Zaakvoerders van KMO’s
  • CEO’s van multinationals

Een sessie duurt ongeveer 2u30. Er zijn in totaal 3 sessies, opgedeeld in 3 hoofdstukken:

  • Personal branding strategie ontwikkelen
  • Optimalisatie van alle persoonlijke communicatiekanalen
  • Communicatieplanning: hoe maken we van jou een opinieleider of thought leader

Benieuwd naar tips? 
Klik dan op onderstaande knop voor een gratis e-book boordevol interessante inzichten! 

Nog verdere vragen omtrent personal branding of de workshop? 
Aarzel dan niet om ons via onderstaande knop te contacteren!