Overtuigen en activeren met neuromarketing

Vanuit de psychologie van het overtuigen onderzoeken wij hoe je meer omzet en winst kan halen uit je marketing en sales. We vergroten jouw impact door technieken te gebruiken uit de neuromarketing. 

Ook in België zit neuromarketing in de lift. Wil je hier met je bedrijf of organisatie ook op inzetten? Contacteer ons zodat wij jou  enkele vergelijkbare cases kunnen voorstellen. 

Hoe wij jouw bedrijf of organisatie doen groeien met neuromarketing?

Onderzoek en tools

Aan de hand van verschillende tools onderzoeken wij wat goed en wat slecht is. Dit doen wij voor nieuwe elementen in je communicatie, zoals huisstijlen en video's of voor reeds bestaande zaken als je website.

Advies

Vanuit onze ervaring in de psychologie van het overtuigen kunnen wij zeer snel advies geven. Twijfel je over een campagne of website? Je wilt iets meer onderbouwing in je keuzes? Neem dan even contact op.

Workshops

Als trainers en docent(en) in psychologie geven wij regelmatig workshops over neuromarketing. De workshops worden op maat gemaakt en kunnen zowel het theoretische als praktische gedeelte omvatten.

Zij kozen reeds ons advies rond neuromarketing

Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we een demo geven. 

E-book 'Neuromarketing'

Wij schreven een e-book waarin wij enkele psychologische principes uitleggen die je marketing en sales kunnen optimaliseren.

Keynote neuromarketing

Op zoek naar een boeiende lezing over de psychologie van het overtuigen? In 1 uur geven wij jouw groep inzichten waar ze onmiddellijk mee aan de slag kunnen.

Meest gekozen door bedrijven en marketeers:

Consultancy en optimalisatie

Wij analyseren belangrijke communicatieprocessen. Hiervoor gebruiken we de tools die voor jou het best en meest efficiënt zijn. Vanuit ons (data)onderzoek krijg je psychologisch onderbouwde adviezen om meer rendement te halen uit je marketing en sales.

In de media

Hoe wij neuromarketing in de praktijk reeds toepasten.

Laat je binnenkort door een grafisch bureau een huisstijl ontwerpen? Betrek ons doorheen het proces zodat wij voor de psychologische onderbouwing kunnen zorgen. 

Door een workshop over neuromarketing te geven aan je team leer je hen effectief communiceren. Zo worden ze betere ambassadeurs van je bedrijf. 

Wij doen een uitgebreide en psychologische analyse van de website. Zo krijg je onderbouwde tips die voor meer resultaat zorgen. 

Wil je laten onderzoeken of je buikgevoel correct is? Met verschillende tools kunnen we je communicatie en ideeën laten testen. We zetten alles op en communiceren de resultaten in een adviesrapport. 

Wij onderzoeken de verschillende communicatiekanalen en aanpak. Vervolgens bezorgen wij jou gerichte adviezen die voor meer conversie zorgen. 

Een A/B-test opzetten lijkt makkelijk, maar is niet zo evident. Wij helpen je op technisch, psychologisch en analytisch niveau. Dit kan voor één pagina of de volledige website. 

“The money is in the list.” Het is een bekende leuze uit Amerika. Er zit waarheid in. Een goede strategie met overtuigende mails kan inderdaad veel opleveren. Wij begeleiden van A tot Z.

Op zoek naar een spreker die een dynamische presentatie kan geven over de psychologie van het overtuigen? We gaven meer dan 100 lezingen en workshops in het afgelopen jaar over topics als neuromarketing, personal branding en nudging.

Benieuwd hoe goed je marketing het nu doet? Wij staan in voor de data-analyse van je digitale tools. Wij kunnen helpen met de opzet van tools of de analyse. Het hebben van data is op zich nutteloos als je deze niet kan linken aan gedrag. 

Meer impact met je Sociale Media? Door psychologische onderbouwde technieken te gebruiken krijg je meer volgers en meer websitebezoekers. 

Wij analyseren je volledige Customer journey en onderzoeken wat beter kan. Je krijgt concrete adviezen die je resultaten verbeteren. 

Dankzij de meer dan 1000 voorbeelden krijg je tijdens onze workshop zeer concrete tips om overtuigender te communiceren. Eenvoudige trucjes die onmiddellijk de impact versterken. 

Door persoonlijk contact op te nemen kunnen wij jou enkele voorbeelden geven die perfect aansluiten op jouw doelstellingen. 

CASE: huisstijl

Voor de meeste bedrijven is het vernieuwen van de huisstijl en branding een ingrijpende beslissing. Net zoals in het buitenland kiezen steeds meer Vlaamse bedrijven ervoor om zich niet alleen te laten leiden door het buikgevoel. Zo werden wij gecontacteerd om door middel van enkele korte en betaalbare onderzoeken de beste keuzes bloot te leggen. Op deze manier voorkom je blunders en vergroot je de impact van je communicatie.

CASE: nieuwe website

Twijfel je om een nieuwe website te laten maken? Het is sowieso goed om eerst onderzoek te doen. Zo kwamen wij in contact met een bedrijf waarbij de conversie-ratio elk jaar een beetje daalde. De logische keuze leek voor hen een nieuwe website. Aan de hand van een onderzoek konden we deze beslissing uitstellen en genereerden we op een goedkopere manier toch hetzelfde resultaat: opnieuw meer conversies.

Door persoonlijk contact op te nemen kunnen wij jou vergelijkbare cases tonen en een persoonlijk voorstel uitwerken.

Exposure in het kort

Logo_Exposure_Gedreven door gedrag

Exposure is een communicatiebureau dat zich specialiseert in de psychologie van het overtuigen. Dankzij onze psychologische inzichten haal je meer rendement uit je communicatie. Dit doen we door jouw communicatie psychologisch onderbouwd te optimaliseren. De impact van de zender versterken we door in te zetten op personal branding. De boodschap wordt effectiever door technieken uit de neuromarketing en nudging. Door data-analytics en gerichte targeting bereiken en begrijpen we beter de ontvanger.

Door persoonlijk contact op te nemen kunnen wij jou vergelijkbare cases tonen en een persoonlijk voorstel uitwerken. 

Ik deel je graag inzichten uit de meer dan 60 boeken die we lazen over gedragspsychologie. 

Geef toe… je hebt niet het volledig nummer gelezen? Welkom in de wereld van gedragswetenschappen.

In een persoonlijke call delen we graag wat tips die relevant zijn voor jou.

Neem met ons contact op en we regelen snel een meeting. 

Reinout met boeken HQ

In een persoonlijk gesprek helpen we je graag verder.

We delen graag inzichten uit de meer dan 60 boeken die we lazen over gedragspsychologie. 

Krijg gratis het e-book

50%

Dit e-book over neuromarketing staat vol met tips en inzichten. Dit maakt het als lezer zeer praktisch en toepasbaar. Alvast veel inspiratie gewenst. "

Na aanmelden krijg je een mailtje met een link naar het e-book zodat je onmiddellijk de inzichten en tips ontdekt. 

70 belangrijke checks

Je krijgt een beeld van je huidige aanpak, inclusief verbeterpunten! Zo kom je te weten waar je kansen laat liggen.

Meer dan 105 bedrijven en organisaties startten reeds met deze analyse.