Versterk je persoonlijke positie in de markt met personal branding

Of je het nu wilt of niet, de vele online kanalen maken van elk individu een personal brand. Als je weet dat de zender een directe impact heeft op hoe de ontvanger de boodschap ervaart, dan begrijp je ook het belang van personal branding. Neem met ons contact op om je eigen brand en/of dat van je collega’s te versterken en haal zo meer rendement uit je communicatie.

Waarom starten we bij voorkeur met een persoonlijk gesprek? Omdat wij zo best kunnen inschatten welke stappen jij best neemt.

Zo kunnen wij jou een gelijkaardige case voorstellen.

Adviseur

Voor verschillende politici en leiders zijn wij hun persoonlijke adviseur. Wanneer zij communiceren, helpen wij hen de juiste toon in het juiste communicatiemiddel te vinden. Dit kan gaan van berichten op sociale media tot opiniestukken in nationale media.

Traject of workshop

Wil je starten met personal branding? Vanuit onze beproefde methodiek stellen wij een strategie voor jou op. We bepalen je personal brand en werken een volledig plan van aanpak uit. We kunnen ook helpen met de uitvoering.

Voor verkopers

Het personal brand van jouw verkopers heeft een grote impact op de verkoopcijfers. Jouw klanten voegen hen waarschijnlijk ook toe op LinkedIn of Facebook. Een workshop over personal branding maakt van hen betere verkopers en sterkere ambassadeurs.

Campagne

Ambieer je een bepaalde positie of functie en je moet jezelf hiervoor in de markt plaatsen? Wij stellen een strategie en plan op. We controleren alles wat over je te vinden is, optimaliseren en ontwikkelen content indien nodig.

Zij kozen reeds voor ons

Goede keuze omdat we een case op maat kunnen voorstellen.

Gratis e-book

In dit e-book delen we 4 voorbeelden over sterke personal branding en hun geheim. Je krijgt ook een video met een inzicht uit een opleiding die we volgden aan Harvard.

Meest gekozen door organisaties:

Traject personal branding

Vanuit onze beproefde methodiek versterken wij jouw communicatie. We maken eerst een personal branding strategie. Deze wordt gemaakt op basis van diepte-interviews, concurrentie- en marktonderzoek, doelgroepen en je doelstellingen. In een tweede fase optimaliseren we jouw eerste indruk, zowel offline als online. De laatste fase focust op opinieleiderschap. Hiervoor maken we een plan op zodat je gezien wordt als dé expert in jouw domein.

In de media

CASE: nieuwe CEO

Om een nieuwe CEO te positioneren werken wij een plan uit. Voor veel bedrijven hangt het imago van het bedrijf ook af van hoe de ‘de leider’ zich positioneert. Door de bedrijfsdoelstellingen te koppelen aan de personal branding strategie van de CEO zorgen we voor een win-win. Naast het strategische gedeelte helpen wij ook met het ontwikkelen van communicatieproducten zoals video’s en advertenties.

Foto workshop nudging exposure

CASE: workshop voor verkopers

Voor verschillende bedrijven helpen wij met de positionering van de verkopers en accountmanagers. Zij communiceren namelijk ook online en offline. Aan de hand van 3 workshops werken wij aan de strategie, optimalisatie en overtuigingskracht. In de eerste sessie zorgen we voor de juiste mindset. In de tweede sessie werken we op de sterkte van een eerste indruk en de laatste workshop is gericht op overtuigingskracht. Zo genereerden wij in de voorbeeld case 312% meer betrokkenheid bij de medewerkers met als gevolg 1000% extra mediawaarde voor het HR-kantoor.

Door persoonlijk contact met ons op te nemen, kunnen wij vergelijkbare cases tonen en een persoonlijk voorstel uitwerken.

Exposure in het kort

Logo_Exposure_Gedreven door gedrag

Exposure is een communicatiebureau dat zich specialiseert in de psychologie van het overtuigen. Dankzij onze psychologische inzichten haal je meer rendement uit je communicatie. Dit doen we door jouw communicatie psychologisch onderbouwd te optimaliseren. De impact van de zender versterken we door in te zetten op personal branding. De boodschap wordt effectiever door technieken uit de neuromarketing en nudging. Door data-analytics en gerichte targeting bereiken en begrijpen we beter de ontvanger.

Door persoonlijk contact op te nemen kunnen wij jou vergelijkbare cases tonen en een persoonlijk voorstel uitwerken. 

Reinout met boeken HQ

In een persoonlijk gesprek helpen we je graag verder.

We delen graag inzichten uit de meer dan 60 boeken die we lazen over gedragspsychologie. 

Het e-book ontvangen? Vraag het hier aan!

50%

Dit e-book over personal branding staat vol met tips en inzichten. Dit maakt het als lezer zeer praktisch en toepasbaar. Alvast veel inspiratie gewenst. "

Na aanmelden krijg je een mailtje met een link naar het e-book zodat je onmiddellijk de inzichten en tips ontdekt.

Krijg het gratis e-book!

50%

Dit e-book over personal branding staat vol met tips en inzichten. Dit maakt het als lezer zeer praktisch en toepasbaar. Alvast veel inspiratie gewenst. "

Na aanmelden krijg je een mailtje met een link naar het e-book zodat je onmiddellijk de inzichten en tips ontdekt. 

70 belangrijke checks

Je krijgt een beeld van je huidige aanpak, inclusief verbeterpunten! Zo kom je te weten waar je kansen laat liggen.

Meer dan 105 bedrijven en organisaties startten reeds met deze analyse. 

Schrijf je hier in voor ons volgende webinar: 5 digitale marketing trends om de concurrentie een stap voor te blijven.