Personal branding

Of je het nu wilt of niet, door de vele online kanalen is iedereen een personal brand. Als je weet dat de zender een directe impact heeft op hoe de ontvanger de boodschap ervaart, dan begrijp je ook het belang van personal branding. Neem met ons contact op om je eigen brand en/of dat van je collega’s te versterken en haal zo meer rendement uit je communicatie.

Waarom best starten met een persoonlijk gesprek? Omdat wij zo best kunnen inschatten welke stappen jij best neemt.

Zo kunnen wij jou een gelijkaardige case voorstellen.

Adviseur

Voor verschillende politici en leiders zijn wij hun persoonlijke adviseur. Wanneer zij communiceren helpen wij hen met de juiste toon te vinden. Dit kan gaan van berichten op Facebook of LinkedIn tot opiniestukken in nationale media.

Traject of workshop

Wil je starten met personal branding? Vanuit onze beproefde methodiek stellen wij een strategie voor jou op. We bepalen je personal brand en werken een volledig plan van aanpak uit. We kunnen ook helpen met de uitvoering.

Voor verkopers

Het personal brand van jouw verkopers heeft een grote impact op de verkoopcijfers. Jouw klanten voegen hen waarschijnlijk ook toe op LinkedIn of Facebook. Een workshop over personal branding maakt van hen betere verkopers en sterkere ambassadeurs.

Campagne

Ambieer je een bepaalde positie of functie en je moet jezelf hiervoor in de markt plaatsen? Wij stellen een strategie en plan op. We controleren alles wat over je te vinden is, optimaliseren en ontwikkelen content indien nodig.

Zij kozen reeds voor ons

Ideaal omdat we een case op maat kunnen voorstellen.

Gratis e-book

In dit e-book delen we 4 voorbeelden over sterke personal branding en hun geheim. Je krijgt ook een video met een inzicht uit een opleiding die we volgden aan Harvard.

E-book personal branding

Meest gekozen door organisaties:

Traject personal branding

Vanuit onze beproefde methodiek versterken wij jouw communicatie. We maken eerst een personal branding strategie. Deze wordt gemaakt op basis van diepte-interviews, concurrentie- en marktonderzoek, doelgroepen en je doelstellingen. In een tweede fase optimaliseren we jouw eerste indruk, zowel offline als online. De laatste fase focust op opinieleiderschap. Hiervoor maken we een plan op zodat je gezien wordt als dé expert in jouw domein.

  • Een professionele eerste indruk 
  • Overtuigende communicatie 
  • Opinieleider 
  • We spelen je sterke punten meer uit 
  • Een duidelijk plan 

In de media

CASE: nieuwe CEO

Om een nieuwe CEO te positioneren werkten wij een plan uit. Voor veel bedrijven hangt het imago van het bedrijf ook af van hoe de ‘de leider’ zich positioneert. Door de bedrijfsdoelstellingen te koppelen aan de personal branding strategie van de CEO zorgden we voor een win-win. Naast het strategische gedeelte hielpen wij ook met het ontwikkelen van communicatieproducten zoals video’s en advertenties.

Workshop nudging exposure

CASE: workshop voor verkopers

Voor verschillende bedrijven helpen wij met de positionering van de verkopers en accountmanagers. Zij communiceren namelijk ook online en offline. Aan de hand van 3 workshops werken wij aan de strategie, optimalisatie en overtuigingskracht. In de eerste sessie zorgen we voor de juiste mindset. In de tweede sessies versterken we voor iedereen de eerste indruk en de laatste workshop is gericht op overtuigingskracht. Zo genereerden wij 312% meer betrokkenheid en voor HR-kantoor meer dan 1000% extra mediawaarde vanuit de medewerkers.

Door persoonlijk contact op te nemen kunnen wij jou vergelijkbare cases tonen en een persoonlijk voorstel uitwerken. 

Neem met ons contact op.

Wij voorzien binnen enkele uren een antwoord. Wil je onmiddellijk antwoord, dan kan je ons altijd bellen.

Het e-book als eerste ontvangen? Schrijf je hier in!

50%

Dit e-book over personal branding staat vol met tips en inzichten. Dit maakt het als lezer zeer praktisch en toepasbaar. Alvast veel inspiratie gewenst. "

Zaakvoerder Reinout Van Zandycke

Door je hier aan te melden kom je op de wachtlijst voor ons gratis e-book over personal branding. Van zodra deze beschikbaar is sturen wij het op naar jou.

70 belangrijke checks

Je krijgt een beeld van je huidige aanpak, inclusief verbeterpunten! Zo kom je te weten waar je kansen laat liggen.

Meer dan 105 bedrijven en organisaties startten reeds met deze analyse. 

Nieuw webinar: de beste inzichten uit meer dan 60 boeken over online marketing en psychologie