Verzeker je maatschappelijke positie met Public Affairs

Wil je je impact als bedrijf of organisatie vergroten? Neem even contact met ons op. Aan de hand van vernieuwende (online) oplossingen zorgen wij voor meer maatschappelijke invloed. Door contact op te nemen kunnen wij enkele voorbeelden geven.  

Inzetten op public affairs om je maatschappelijke positie te versterken? Contacteer ons zodat wij jou enkele vergelijkbare cases kunnen voorstellen. 

Hoe wij jou invloed versterken?

Strategie

Public affairs gaat al lang niet meer enkel over pers en politiek. Vandaag is er namelijk ook de vijfde macht: de sociale media. Wij zijn gespecialiseerd in hoe je je draagvlak en reputatie vergroot mede dankzij digitale tools. Wij helpen je met de strategie en psychologie.

Campagne

Vanuit een strategisch verhaal kunnen wij ook helpen met de uitvoering of coördinatie van de campagne. Met een team van experten werken wij aan een overtuigende video of een impactvolle advertentiestrategie.

Analyse

Wil je getriggerd worden met analyses en data-inzichten over jouw imago of impact? Aan de hand van verschillende tools voeren wij analyses uit die zorgen voor concrete adviezen en tips.

Workshop

Nood aan een workshop omtrent public affairs in een digitaal tijdperk? Dit kan zowel in house als voor een groep. De workshops worden op maat uitgewerkt. Zo kunnen we de meeste waarde bieden.

Zo kunnen wij enkele voorbeelden tonen.

Zij gingen je voor...

Door persoonlijk contact op te nemen kunnen wij jou vergelijkbare cases tonen en een persoonlijk voorstel uitwerken. 

Boek- Het Nieuwe Campagne Voeren - Exposure

Boek:
Het Nieuwe Campagne Voeren

Het eerste boek van zaakvoerder Reinout verscheen in 2017. Inmiddels heeft hij er zelfs als drie geschreven. Benieuwd welke boeiende inzichten in het boek staan? Je kan het online kopen of boek ons voor een workshop!

Meer dan 50 podcasts - Exposure

Meer dan 90 podcasts

In de podcast aflevering over marketing en verkiezingen gaat Reinout steeds op zoek naar de meest recente trends, communicatiestrategieën en marketingcampagnes. Benieuwd naar de volgende aflevering? Beluister hier de podcast marketing en verkiezingen. 

In de media

Als expert in politieke communicatie komt zaakvoerder Reinout vaak in de media. In zowel de kranten, op tv als op de radio. Benieuwd naar de interviews? Houd dan zeker onze Facebookpagina goed in het oog. Op regelmatige basis houden we je daar op de hoogte.

Meest gekozen door organisaties

Consultancy en optimalisatie

Vanuit onze specialisatie in online overtuigen optimaliseren we de communicatieprocessen. We zetten funnels en strategieën op om de impact van je organisatie of bedrijf te vergroten. Na de analyse en strategie werken we verder als adviseurs die je met raad en daad bijstaan om meer rendement uit je communicatie te halen. Dit kan gaan van het publiceren van online berichten tot hoe je moet reageren op negatieve feedback en kritiek.

In de media

Hoe we public affairs in de praktijk toepassen

Aan de hand van onze verschillende data-tools geven wij je inzichten die zorgen voor meer impact. Dit kan op lokaal en nationaal niveau.

Wij geven advies om meer uit je sociale media te halen of wij beheren jouw verschillende kanalen om meer bereik te halen.

Wij ontwikkelen jouw overtuigende video. Aan de hand van een psychologisch onderbouwd script werken wij met partners alles van A tot Z uit. 

Interesse in een workshop op maat? Wij doen een analyse en delen met jou onze belangrijkste inzichten.

Wij helpen je met online advertenties op strategisch, uitvoerend en analytisch niveau. Dit kan voor Google (SEA), Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, …

Aan de hand van een eigen ontworpen methodiek analyseren wij de online activiteit van jouw concurrenten.

Onze specialiteit is het online verhaal, maar je kan ook bij ons terecht voor de perscommunicatie van jouw actie of idee.

Wij zetten een funnel (stappenplan) op waarin je mensen stap voor stap en op de juiste manier overtuigt. 

We zorgen voor een goede interne en externe reputatie in functie van je doelstellingen.

De kracht van e-mailmarketing wordt nog te vaak onderschat. Wij geven advies hoe je dit kanaal kan inzetten in jouw overtuigingsstrategie.

Een groep ambassadeurs opbouwen die jouw netwerk of bereik kan vergroten? Wij geven je hier graag advies over.

Op zoek naar op maat begeleiding voor jouw online campagne? Ook hiermee helpen we je graag.

Door persoonlijk contact op te nemen kunnen wij jou vergelijkbare cases tonen en een persoonlijk voorstel uitwerken. 

CASE: online advertentiecampagne

Voor de federale verkiezingen hielpen wij enkele kandidaten door middel van een uitgebreide data-analyse. Aangezien we hiervoor voornamelijk openbare data gebruikten van Facebook was dit ook een erg betaalbare aanpak. Door deze strategie wisten we perfect in welke gemeente we met welke boodschappen moesten adverteren. We vonden niet alleen de succesvolste onderwerpen, we vonden ook met wie we in bepaalde gemeentes een strategisch partnership moesten aangaan. Alles startte vanuit een strategische traject die dan vertaald werd naar tactische plannen. 

Foto workshop nudging exposure

CASE: Workshop digitale beïnvloeding

Voor verschillende politieke organisaties zijn wij hun freelance campagnemanager. Wij helpen met de coördinatie van verschillende campagnes. Dit kan zowel voor een verkiezingscampagne als een tussentijdse campagne zijn zoals het aankaarten van een specifiek probleem of het uitpakken met een concrete realisatie. Wij zetten de strategie uit en zorgen ook voor de uitwerking. Dit kan ook  samen met de vele vrijwilligers of andere partners. 

Door persoonlijk contact op te nemen kunnen wij jou vergelijkbare cases tonen en een persoonlijk voorstel uitwerken. 

Exposure in het kort

Logo_Exposure_Gedreven door gedrag

Exposure is een communicatiebureau dat zich specialiseert in de psychologie van het overtuigen. Dankzij onze psychologische inzichten haal je meer rendement uit je communicatie. Dit doen we door jouw communicatie psychologisch onderbouwd te optimaliseren. De impact van de zender versterken we door in te zetten op personal branding. De boodschap wordt effectiever door technieken uit de neuromarketing en nudging. Door data-analytics en gerichte targeting bereiken en begrijpen we beter de ontvanger.

Door persoonlijk contact op te nemen kunnen wij jou vergelijkbare cases tonen en een persoonlijk voorstel uitwerken. 

Reinout met boeken HQ

In een persoonlijk gesprek helpen we je graag verder.

We delen graag inzichten uit de meer dan 60 boeken die we lazen over gedragspsychologie. 

70 belangrijke checks

Je krijgt een beeld van je huidige aanpak, inclusief verbeterpunten! Zo kom je te weten waar je kansen laat liggen.

Meer dan 105 bedrijven en organisaties startten reeds met deze analyse. 

Schrijf je hier in voor ons laatste webinar van 2023: 3 psychologische inzichten om met je marketing in 2024 te knallen!