Online marketing en advies voor kmo's

Heb je het gevoel dat je meer uit je online marketing kan halen? Of gewoon geen tijd om in te zetten op marketing en sales? Je kan bij ons terecht voor het opstellen van een marketingstrategie en het uitvoeren van de plannen. Op basis van verschillende pakketten kunnen we alles uitwerken op jouw maat. Zo kunnen we starten met een paar uur per maand of een uitgebreide campagne.  

Wij raden aan om eerst te starten met een kosteloze analyse. Zo ontdekken wij de pijnpunten van jouw marketing en kunnen wij een voorstel op maat uitwerken. 

Advies en strategie

Met psychologische technieken optimaliseren we je online kanalen. Zo verhoog je je overtuigingskracht online én offline. Laten we samen een winnende strategie opmaken!

Sociale media campagnes

Wij helpen met het opzetten en uitvoeren van je digitale campagnes. Dit kan gaan van strategie tot het maken en publiceren van video’s of berichten.

Website en vindbaarheid

Wil je meer uit je website halen? Laat ons deze maken of optimaliseren. Zo kunnen we de overtuigingskracht en vindbaarheid verbeteren.

Online adverteren

Door advertenties op te maken en zeer gericht naar de juiste doelgroep te sturen, zorgen we voor meer en goede leads. Dit kan via Facebook, Google, Instagram, LinkedIn, Pinterest, ...

Meest gekozen door kmo’s: 

Marketingabonnement

In deze samenwerking onderhouden de medewerkers van Exposure jouw kanalen. Zo verlies je geen uren meer aan iets wat waarschijnlijk niet jouw specialiteit is. ​Door onze expertise kunnen we maximaal inzetten op je naamsbekendheid en het genereren van leads. 

Door te starten met vrijblijvende analyse kunnen we inschatten welk abonnement eventueel het best zou zijn. 

Zij kozen reeds ons advies voor hun online marketing...

Consulting

Dankzij onze consultancy genereerde bakkerij Krilien 500% meer omzet met één specifiek product. Wil je zelf ook deze technieken leren? Neem dan gerust contact op.

Marketingstrategie

Voor eenmanszaken of starters stellen wij vaak onze online cursussen of coachingsessies voor. Zo werken wij samen aan een marketingstrategie. Dominiek volgde zowel onze online cursus als 1-op-1 sessies.

kmo-portefeuille:
subsidie voor onze adviezen en opleidingen

We behaalden de erkenning als dienstverlener voor de kmo-portefeuille voor de pijlers ‘opleiding’ en ‘advies’. Hierdoor kan u voor onze opleidingen en adviestrajecten 20% of 30% korting krijgen. Mooi meegenomen dus!

In de media

Hoe we de marketing van andere kmo's reeds optimaliseerden.

Wij zetten een facebookstrategie op en voeren deze uit om je naamsbekendheid te vergroten en leads te genereren;

We verbeteren de vindbaarheid van je website. Zo zullen je potentiële klanten je beter en sneller vinden.

Adverteren op Pinterest is ideaal voor bedrijven die actief zijn in de bouwsector: architecten, aannemers, … 

Leuke posts online plaatsen? Of meer volgers op Instagram? Wij kunnen helpen. 

Gericht adverteren in Google of je huidige campagnes evalueren en verbeteren.

Wij verbeteren je online imago als zaakvoerder zodat ook jouw bedrijf hiervan profiteert. 

Wij automatiseren je volledig marketingproces met behulp van verschillende tools. Zo krijgen nieuwe leads automatische mails en komt iedereen in je CRM.

Haal maar uit je professioneel netwerk. Een goede LinkedIn-aanpak bestaat uit een professioneel account en overtuigende berichten. 

Aan de hand van krachtige funnels en sterk uitgewerkte tactieken genereer je extra leads.

Wij optimaliseren en bouwen website op jouw maat. Onze website worden psychologisch onderbouwd gemaakt om sneller je doelen te bereiken.

Wij zetten alle data-mogelijkheden op punt en koppelen deze input een gedragsinzichten. Zo krijg jij gerichte en bruikbare adviezen om je communicatie en sales te verbeteren. 

Korte en eenvoudige video’s? Of lange en high end video’s? Wij kunnen je helpen van script tot lancering. 

Online zijn er enorme mogelijkheden in adverteren. Op basis van jouw doelgroep ontwikkelen we de juiste strategie en lanceren ook alles zeer gericht. 

Vanuit onze psychologische achtergrond worden jou kanalen psychologisch geoptimaliseerd. Zo genereer je meer leads. 

Door medewerkers op te leiden kan je gratis exposure bereiken. Wij voorzien een traject en begeleiding om dit maximaal te faciliteren. 

Een verhaal dat je naar buiten wilt brengen? Wij zorgen voor de juiste aanpak. Van persbericht tot opvolging. 

Starten met de analyse is een goed idee omdat we zo voor jou kosteloos kunnen inschatten waar jij het meest nood aan hebt. 

CASE: 35% meer leads

Voor een bouwbedrijf kregen wij carte blanche binnen een afgesproken budgetering. Zij kozen voor onze abonnementsformule. We bouwen een strategie op en helpen ook met uitvoering. In deze case was het doel duidelijkmeer leads met online marketing. We optimaliseerden alle advertentiekanalen en deden enkele aanpassingen aan de website. Zo genereerden we op korte termijn 35% meer leads en dit met een lager advertentiebudget.

Case: online cursus (hybride)

Onze online cursussen zijn ideaal voor eenmanszaken en lokale kmo’s. De cursussen zijn eigenlijk een hybride versie. Je krijgt alle theorie in begrijpbare videolessen, maar we laten je niet aan je lot over. In de verschillende formules zitten ook steeds enkele opvolg-momenten. Zo helpen we je ook met de theorie om te zetten in de praktijk. Door deze aanpak krijg je zeer veel voor je investering: extreem veel concrete inzichten in video en persoonlijke begeleiding. De online cursussen gaan over marketingstrategie of conversie-optimalisatie en overtuigen. 

Door persoonlijk contact op te nemen kunnen wij jou vergelijkbare cases tonen en een persoonlijk voorstel uitwerken. 

70 belangrijke checks

Je krijgt een beeld van je huidige aanpak, inclusief verbeterpunten! Zo kom je te weten waar je kansen laat liggen.

Meer dan 105 bedrijven en organisaties startten reeds met deze analyse. 

Schrijf je hier in voor ons volgende webinar: 5 digitale marketing trends om de concurrentie een stap voor te blijven.