Een podcast over marketing en verkiezingen

Op 15 maart 2017 trokken de Nederlanders naar de stembus. Zoals altijd volgden wij alles goed op. Welke trends spelen er zich af in Nederland? Wij maakten er een podcast over. Oorspronkelijk was het een vijfdelige reeks waarin wij het hadden over Facebook, big data, Instagram, Snapchat, video en personal branding. Iedere aflevering start met een korte update over de actualiteit en dan laten we een expert in politieke communicatie aan het woord. Omdat wij het zelf erg leuk vonden om te doen en positieve reacties kregen, zetten we de podcast verder. Wekelijks zal er een nieuwe aflevering online verschijnen.

Wil je op het einde van de reeks een overzicht van de belangrijkste inzichten?
Schrijf je dan alvast hier in.

Klik hier voor het e-book

Aflevering 38: De facetten van beleids-en overheidscommunicatie

Communicatie speelt overal een belangrijke rol; ook bij de overheid en beleidsbesturen. Maar hoe gebeurt dat precies en welke rol speelt ‘nudging’ in dit proces? In deze podcast staat auteur en vroegere raadscommunicatieadviseur David Kok ons te woord.

Aflevering 37: Technologische innovaties

In 2019 is er een overvloed aan nieuwe technologische trends. Welke innovaties zijn er in opkomst en wat zijn hun voor- en nadelen? Reinout vertelt er uitgebreid over in deze podcast.

Aflevering 36: Reinout over de Nederlandse verkiezingen

Vorige maand vonden de Nederlandse verkiezingen plaats, waarbij Forum voor Democratie en Groen Links winnaars verklaard werden. Reinout gaat hier in deze podcast op in met zijn feedback, tips en inzichten.

Aflevering 35: Hoe ga je om met negatieve reacties op sociale media?

Wie zich op het internet waagt krijgt vroeg of laat te maken met negatieve reacties. Een moeilijk aspect voor velen, al hoef je hier zeker geen schrik van te hebben. Ons motto geldt als volgt: elke negatieve reactie is een kans tot iets positief. Hoe je dat bewerkstelligt leggen we in deze podcast uit.

Aflevering 34: Reinout over personal branding

Persoonlijke merken worden steeds sterker en sterker. Dat heeft deels met sociale media te maken. Vooral voor kandidaten die lager op de lijst staan is het een middel om jezelf in de kijker te zetten. Op die manier kan je merk omgezet worden in stemmen. In deze podcast vertelt Reinout je meer over het belang van personal branding.

Aflevering 33: De vele mogelijkheden van nudging

Nudging kwam de afgelopen weken meermaals in de media. Verschillende politici zien nudging is hét middel om mensen te stimuleren betere keuzes te maken. In deze podcast gaan we dieper in op de vele mogelijkheden van nudging.

Aflevering 32: Reinout over de beeldvoerder

We krijgen almaar meer vragen van politici en journalisten over de beeldvoerder. Niet iedereen weet wat hij doet en voor wat hij staat. Daarom vertelt Reinout je er in deze podcast meer over.

Aflevering 31: Reinout over het belang van big data

Als je het nu leuk vindt of niet, politiek zou tegenwoordig niet hetzelfde zijn zonder big data. Hoe gaat de politiek hiermee om, en hoe loopt het in Vlaanderen? Dat bespreekt Reinout in deze podcast.

Aflevering 30: Reinout over de voordelen van beleidscommunicatie

Ben jij al bekend met de term beleidscommunicatie? Als dat niet het geval is hoef je niet te vrezen. In Vlaanderen weten velen niet wat het is, toch is het aangeraden om de beleidscommunicatie niet te verwaarlozen. In deze podcast vertelt Reinout je waarom.

Aflevering 29: Wat kunnen we leren van Alexandria Ocasio-Cortez?

Het nieuwe, jonge Amerikaanse Congreslid Alexandria Ocasio-Cortez is een hype op het internet. Een jaar geleden had ze amper 250 volgers op Twitter, nu haalt ze de kaap van 3 miljoen. Hoe heeft de negentwintigjarige New Yorkse dit verwezenlijkt? Reinout vertelt in de podcast wat haar communicatie zo belangrijk maakt.

Aflevering 28: Werken voor de Obama campagne met Kirsten Verdel

In een uiterst boeiende podcast hebben we Kirsten Verdel te gast. Kirsten is Amerikadeskundige en hielp als enige buitenlander mee aan de verkiezingscampagne van voormalig Amerikaans president Barack Obama. Een zeer interessant gesprek vol leuke inzichten.

Aflevering 27: Tips voor een politieke campagne met Kaj Leers

In de 27ste aflevering van de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’ spreken we met Kaj Leers. Kaj is auteur van het boek ‘Megafoonpolitiek’ en geeft in deze podcast een aantal tips en inzichten voor jouw politieke campagne.

Aflevering 26: Werken met vrijwilligers in je politieke campagne met Thierry Wernaers

We hebben alweer een nieuwe aflevering voor de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’! Ditmaal hebben we Thierry Wernaers te gast. Hij werkt en woont in de VS en is campagnemanager voor de Amerikaanse senaatsverkiezingen. In deze podcast geeft hij boeiende inzichten mee over de Amerikaanse verkiezingen en hoe het er aan toegaat achter de schermen.

Aflevering 25: Influencers gebruiken in jouw campagne met Sophie Boerman

In de 25ste aflevering van de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’ hebben we Sophie Boerman te gast. Zij is professor persuasieve communicatie aan de universiteit van Amsterdam. Een zeer boeiend gesprek waarin zij enkele interessante strategieën meegeeft.

Aflevering 24: Facebookmarketing met Gerrit Vromant

In deze aflevering spreken we met Gerrit Vromant over marketing voeren via sociale media en in het bijzonder Facebook. Gerrit is social media coach en helpt ondernemers meer klanten te krijgen via Facebook. Ook ditmaal deelde onze gast heel wat boeiende tips en inzichten mee die jij kan toepassen in jouw digitale campagne.

Aflevering 23: Propaganda en digitale marketing met Paul Van Damme

We hebben onze 23ste gast in de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’! Deze keer interviewen we niemand minder dan Paul Van Damme. Hij is de auteur van het boek ‘Propaganda in België’. In de podcast bespreken we enkele zaken uit het boek en leggen we de link naar het digitale tijdperk. Het was opnieuw een zeer boeiende aflevering vol met interessante inzichten.

Aflevering 22: Ethiek en psychologisch targeten met Ronald Voorn

In de 22ste aflevering van de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’ hebben we een echte topper op het gebied van marketing te gast. Zijn naam is Ronald Voorn. Hij was onder andere wereldwijd verantwoordelijk voor de marketing van Heineken. Nu is hij vooral actief als merkwetenschapper en docent via de Hogeschool Utrecht en Universiteit Twente. Geniet alvast van deze aflevering. 

Aflevering 21: Strategische en politieke communicatie met Noël Slangen

We zijn toe aan de 21ste aflevering van de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’. Deze keer hebben we dé topper van de politieke communicatie aan het woord, Noël Slangen. Hij werkte voor 6 eerste ministers en was ook eigenaar van een aantal communicatiebureau’s. Ervaring zat! Ik kan je vertellen dat dit ook weer een enorm boeiend interview is vol interessante inzichten.

Aflevering 20: Contentmarketing en e-mailmarketing met Tamara Wouda

We zitten ondertussen aan de 20ste aflevering van de podcast ‘marketing en verkiezingen’. Deze keer hebben we Tamara Wouda te gast, een echte allround marketing experte. Tamara is een freelance marketeer die B2B-bedrijven hun verhaal helpt te vertellen. Het was alweer een zeer boeiende aflevering met heel wat concrete tips!

Aflevering 19: Politieke communicatie en sociale media met Peter Van Aelst

In deze nieuwe aflevering van de ‘marketing en verkiezingen’ podcast praten we met Peter Van Aelst over politieke communicatie en sociale media. Peter Van Aelst is onderzoeksprofessor politieke wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en stichtend lid van de onderzoeksgroep ‘Media, Middenveld en Politiek’. Vanuit zijn expertise weet hij in deze podcast heel wat boeiende tips en inzichten te geven.

Aflevering 18: Politieke communicatie en sociale media met Carl Devos

In de 18de aflevering van de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’ hebben we professor Carl Devos te gast. Hij is hoogleraar aan de faculteit Politieke en Sociale wetenschappen van de Universiteit Gent en voorzitter van de vakgroep Politieke wetenschappen van deze faculteit. Als populair politiek analist en Wetstraatcommentator is Carl Devos regelmatig te gast in (politieke) debat- en actuaprogramma’s op de Vlaamse radio en televisie.

Aflevering 17: Sociale media en politiek met Kristof Jacobs
In deze nieuwe aflevering van de podcast ‘marketing en verkiezingen’ hebben we Kristof Jacobs te gast. Hij is politicoloog en universitair docent politicologie aan de Radboud Universiteit. Hij onderzoekt uitdagingen voor de democratie en het gebruik en effect van sociale media tijdens verkiezingscampagnes.

Aflevering 16: Data en relevant communiceren in politiek met Peter van der Schaar

In deze nieuwe aflevering van de podcast ‘marketing en verkiezingen’ hebben we niemand minder dan Peter van der Schaar te gast. Peter is een Utrechtse ondernemer gespecialiseerd in data en relevant communiceren. Opnieuw een zeer boeiend gesprek vol met nuttige tips en inzichten voor jouw politieke campagne.

Aflevering 15: Sociale media en politiek met Bram Vandeputte

In deze nieuwe aflevering van de marketing en verkiezingen podcast hebben we Bram Vandeputte te gast. Hij werkte voor de online redactie van de VRT waar hij onder andere de sociale media tijdens de Amerikaanse verkiezingen volgde. Inmiddels werkt hij voor het programma Terzake. Het is een lange, maar enorm boeiende podcast geworden. Ga ervoor zitten en veel inspiratie gewenst!

Aflevering 14: Bart Verhulst en zijn visie op sociale media en politieke communicatie

Ondertussen zitten we al aan de 14de aflevering van de podcast ‘marketing en verkiezingen’. We interviewen opnieuw een expert op het vlak van politieke communicatie. Deze keer doen we dit met Bart Verhulst. Bart Verhulst is een gewaardeerd journalist die onder andere werkte voor het programma Terzake en momenteel op regelmatige basis bijdragen levert voor het Journaal en de VRT nieuwssite.


Aflevering 13: Ivan De Vadder en zijn visie op sociale media en politieke communicatie
Hier zijn we alweer met een volgende aflevering van onze podcast over marketing en verkiezingen. We hebben het genoegen om een echte expert aan het woord te laten. Deze keer gaan we met Ivan De Vadder dieper in op sociale media en politieke communicatie.

Aflevering 12: Jan De Meulemeester en zijn visie op sociale media en politieke communicatie
We hebben een primeur! We spreken met niemand minder dan politiek journalist Jan De Meulemeester. Hij is onze allereerste Vlaamse gast in de podcast. Jan werkt voor de nieuwszender VTM en heeft zelf ook een online show: ‘De Meulemeester in debat’. Hierin gaat hij in gesprek met prominente burgemeesters en kandidaat-burgemeesters. In deze podcast gaan we het voornamelijk hebben over sociale media en de impact hiervan op de berichtgeving in politieke communicatie.


Aflevering 11: Mediatraining in politiek met Nico Schraag

Nico Schraag is spreker en mediatrainer. Hij spreekt over vele management en communicatie vraagstukken vanuit zijn expertise, in 28 jaar praktijk opgebouwd. Hij is dé man bij wie je terecht kunt voor praktische tips rond communiceren met mensen en media.

Andere relevante berichten over marketing en verkiezingen
Podcast: nudging in communicatie

Podcast: nudging in communicatie

May 29 2019

Nudging komt meer en meer voor in communicatie. Zo kwam Nudging de afgelopen weken meermaals in de media. Zowel minister van Volksgezondheid…

Reinout in De Morgen over hoe Vlaams Belang inspeelde op Facebook

Reinout in De Morgen over hoe Vlaams Belang inspeelde op Facebook

May 28 2019

De verkiezingen zijn voorbij en we zagen dat Vlaams Belang een gigantische sprong maakte. De kans is groot dat dit komt omdat…

Reinout in VRT NWS over data en campagne voeren

Reinout in VRT NWS over data en campagne voeren

May 27 2019

De verkiezingen zijn voorbij, en er werd volop campagne gevoerd. Vooral online zagen we heel wat advertenties passeren van politieke partijen. Maar…

Reinout in VRT NWS over online verkiezingsscampagnes

Reinout in VRT NWS over online verkiezingsscampagnes

May 24 2019

Zondag is het zover, dan moeten we gaan stemmen. De online verkiezingscampagnes lopen op volle toeren maar daar komt een einde aan.…

Reinout op Radio 1 over de verkiezingscampagnes

Reinout op Radio 1 over de verkiezingscampagnes

May 23 2019

Een tijdje geleden werd Reinout Van Zandycke opgebeld door Radio 1 om enkele inzichten te delen over de verkiezingscampagnes. Daarbij werd het…

Podcast over personal branding

Podcast over personal branding

May 22 2019

Persoonlijke merken worden steeds sterker en sterker. Dat heeft deels met sociale media te maken. Vooral voor kandidaten die lager op de…

GRATIS TIPS?
Een sociale media audit?
Organisatieblindheid zorgt ervoor dat je niet meer jouw eigen verbeterpunten ziet. Als onafhankelijke experts is het voor ons makkelijker om de kinderfoutjes op te sporen en de ‘quick wins‘ te zien.
 • Krachtig advies
 • Volledig op jouw maat
 • Veel praktische tips
 • Korte termijn
 • Onafhankelijk onderzoek
 • Begrijpbaar
 • Psychologisch onderbouwd
"ja, ik wil meer informatie over de sociale media audit!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Starterspakket
CONTACT
Bedankt voor jouw interesses in het starterspakket. Geef wat uitleg over jouw situatie en wij nemen snel contact met je op.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Basispakket
CONTACT
Bedankt voor jouw interesses in het basispakket. Geef wat uitleg over jouw situatie en wij nemen snel contact met je op.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Gevorderd
CONTACT
Bedankt voor jouw interesses in het pakket voor gevorderden. Geef wat uitleg over jouw situatie en wij nemen snel contact met je op.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Perscommunicatie
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • Persbericht schrijven
 • Analyse en monitoren
 • Presentatie perscommunicatie
 • Workshop persberichten schrijven
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Personal branding
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • Keynotes online personal branding
 • Workshops online personal branding
 • Optimalisatie online personal branding
 • Personal branding voor politici
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Sociale media
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • Starterskit sociale media
 • Presentatie of workshop sociale media
 • All-In-One sociale media
 • Sociale media audit
 • Sociale media Q&A
 • Politieke communicatie en sociale media
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Online marketing
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • All-In-One Responsive Website
 • Blog onderhouden
 • Social media
 • E-mailmarketing
 • Online adverteren
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Workshop politieke communicatie
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met sociale media. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Je wilt de laatste trends?
 • Je wilt veel concrete tips?
 • Hoe maak je een goede indruk?
 • Hoe zorg je voor interactie?
 • Hoe ga je om met negatieve reacties?
 • Je wilt een groter bereik?
 • Hoe moet je mensen overtuigen?
"ja, ik wil meer informatie over de workshop!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Presentatie online marketing
Via deze inspirerende presentatie krijg je bruikbare en inspirerende tips om te scoren met sociale media. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Ideaal om een groep te inspireren
 • Concrete tips
 • Waarom zijn sociale media belangrijk?
 • Psychologische effecten van sociale media?
 • Hoe moet je mensen overtuigen?
 • Regels van het online adverteren
"ja, ik wil meer informatie over de presentatie!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Freelance campagnemanager
Huur ons in om samen een fantastische campagne te maken. Niet zoveel kennis van politieke communicatie, laatste trends en succesvolle technieken? Geen probleem! Wij staan jou met raad en daad bij.
 • Flyers
 • Website
 • Sociale media
 • Pers
 • ...
  "ja, ik wil hulp voor mijn campagne!"
  Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Q&A politieke communicatie
Zit je met enkele concrete vragen? Je hebt een strategie uitgewerkt en wilt deze eens aan een expert voorleggen? Je wilt snel concrete feedback. Via een Skype-gesprek antwoorden wij een uur lang op al jouw vragen.
 • Kort
 • Snel
 • Concrete feedback
 • Goedkoop
"ja, ik wil een uurtje vragen stellen!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Freelance campagnemanager
Huur ons in om samen een fantastische campagne te maken. Niet zoveel kennis van politieke communicatie, laatste trends en succesvolle technieken? Geen probleem! Wij staan jou met raad en daad bij.
 • Website
 • Sociale media
 • Pers
 • Flyers
 • ...
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
USA ROADTRIP
Ik ging richting de States om er te leren over politieke communicatie, verkiezingen en marketing. Ik wil er een e-book over schrijven en een presentatie over maken. Interesse? Laat jouw gegevens na. Ik neem contact met je op van zodra alles klaar is.
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
GEGEVENS
USA ROADTRIP
Ik ging richting de States om er te leren over politieke communicatie, verkiezingen en marketing. Ik wil er een e-book over schrijven en een presentatie over maken. Interesse? Laat jouw gegevens na. Ik neem contact met je op van zodra alles klaar is.
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
GEGEVENS
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • E-book
 • Quick wins
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book downloaded over Snapchat"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • E-book
 • Quick wins
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book over Snapchat en politiek"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • E-book
 • Quick wins
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book downloaded over Snapchat"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Een sociale media audit?
Organisatieblindheid zorgt ervoor dat je niet meer jouw eigen verbeterpunten ziet. Als onafhankelijke experts is het voor ons makkelijker om de kinderfoutjes op te sporen en de ‘quick wins‘ te zien.
 • Goedkoop
 • Kort en krachtig advies
 • Volledig op jouw maat
 • Veel praktische tips
 • Korte termijn
 • Onafhankelijk onderzoek
 • Begrijpbaar
"ja, ik wil meer informatie over de sociale media audit!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Presentatie politieke communicatie
Ik trok enkele weken naar Amerika om er te leren over de verkiezingen en politieke marketing. Amerika is namelijk nog steeds een trendsetter op vlak van politieke communicatie. Wil je als eerste de nieuwe succesvolle trends horen? Nodig mij dan nu GRATIS uit voor een keynote! Wacht niet te lang! Ik kan maar een beperkt aantal gratis presentaties geven vanwege een drukke agenda.
 • Praktische tips
 • Boeiende anekdotes
 • Amerikaanse verkiezingen
 • Volledig Gratis
"ja, ik wil meer informatie over de presentatie!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Big data en politiek?
Big data wordt gezien als 'the new big thing' in politieke communicatie. Wie als eerste iets nieuws op een goede manier kan inzetten, wint verkiezingen. Data verzamelen en data analyseren is niet eenvoudig. Wij hebben echter een oplossing. Goedkope analyserapporten! Benieuwd wat dit juist inhoudt? Neem dan snel contact met ons op en ga zo met voorsprong de volgende verkiezingen in!
"ja, ik wil meer informatie over de analyserapporten!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • Tips
 • Quick wins
 • Praktisch
"ja, ik wil gratis tips over Snapchat en politiek"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
OR
Ontvang regelmatig waardevolle tips!
{subscription-facebook}
{subscription-google}
MIS GEEN TIPS!
Wil je regelmatig waardevolle tips en voorbeelden in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze gratis updates met tips.
SHARE
OF
Blijf op de hoogte!
Door je aan te melden krijg je waardevol advies over sociale media, politieke communicatie en personal branding. Geen overload aan informatie. Kort en krachtige tips. Beloofd!
GRATIS keynote
Wij nemen contact met jou op om een datum af te spreken.
  Wij haten spam!
Enter Your Account
{loginbox-username}
{loginbox-password}
{loginbox-remember}
Remember Me
{recaptcha}
{loginbox-submit}
GRATIS WEBINAR
Schrijf je in voor de gratis webinar over trends in politieke communicatie.
Dinsdag 13 december van 12u tot 13u.
DE BEELDVOERDER
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Workshop personal branding
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met personal branding. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Hoe maak je een goede online indruk?
 • Je wilt veel concrete tips?
 • Wat zijn de succesfactoren?
 • Psychologische experimenten
 • Concrete voorbeelden
 • Sociale media en personal branding
"ja, ik wil meer informatie over de workshop!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Workshop personal branding
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met personal branding. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Hoe maak je een goede online indruk?
 • Je wilt veel concrete tips?
 • Wat zijn de succesfactoren?
 • Psychologische experimenten
 • Concrete voorbeelden
 • Sociale media en personal branding
"ja, ik wil meer informatie over de workshop!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Blijf op de hoogte!
Wil je steeds op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Of wil je regelmatig waardevolle tips en voorbeelden in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Ja, ik wil gratis tips E-mailadres Achternaam
Hoe word ik burgemeester?
Tijdens de Amerikaanse verkiezingen trok ik 3 weken naar Amerika om er van de besten bij te leren. Ik heb een groot deel van mijn opgedane kennis nu neergeschreven. Om dit e-book zo praktijkgericht mogelijk te houden, heb ik me vooral gefocust op de lokale verkiezingen. Meld je aan en je ontdekt maar liefst 30 tips om burgemeester te worden!
 • Gratis
 • E-book
 • 30 tips
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book met tips om burgemeester te worden."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
HOE WORD JE BURGEMEESTER?
Tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen trok ik naar Amerika om er de experts op vlak van social media en politieke marketing te interviewen. In februari zit ik in Washington DC samen met het marketingteam van President Donald Trump. De weken en maanden na mijn roadtrip trok ik heel Vlaanderen rond om mijn verzamelde kennis te delen via een keynote. Een groot deel daarvan heb ik nu neergeschreven. Om dit e-book zo praktijkgericht mogelijk te houden, heb ik me vooral gefocust op de lokale verkiezingen.
Download net als meer dan 1000 andere politici het e-book en je krijgt maar liefst 30 tips voor jouw (online) campagne.
Workshop scoren met sociale media
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met sociale media. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd. Zet alvast in je agenda: 9, 16 en 23 maart. Investering = €295 excl. BTW
 • Hoe maak je online een goede eerste indruk?
 • De principes van het online overtuigen?
 • Van een idee naar een communicatiestrategie
 • Op welke kanalen moet je inzetten?
 • Online adverteren
 • Welke tools besparen je tijd?
 • Trends in sociale media
"ja, ik wil mij inschrijven voor de workshop!"
Na deze inschrijving sturen wij je een factuur
Twitter en politiek
Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement deed ik een onderzoek naar de gebruikte tactieken door Vlaamse politici op Twitter. Ik heb nu alles wat samengevat en gebundeld in een gratis whitepaper.
 • Gratis
 • Whitepaper
 • Tips
 • Onderzoek
 • Twitter
"ja, ik wil deze gratis whitepaper over Twitter en politieke communicatie."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Podcast
Via onze podcast kan je verschillende afleveringen beluisteren over trends in politieke communicatie. Wil je na de laatste aflevering de belangrijkste inzichten per mail krijgen? Schrijf je dan nu in!
 • Facebook
 • Snapchat & Instagram
 • Video's
 • Personal branding
 • Big data
"ja, ik wil de belangrijkste inzichten uit de podcast."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Psychometrie & politiek
Big data in combinatie met psychologische modellen wordt gezien als 'the new big thing' in politieke communicatie. Wie als eerste iets nieuws op een goede manier kan inzetten, wint verkiezingen. Neem met ons contact op als hierover meer informatie wilt. Of laten we eens samenzitten!
"ja, ik wil hier meer informatie over!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
267% MEER CONVERSIE
Benieuwd wat voor psychologisch trucje maar liefst 267% conversie opleverde?
Ik stuur je het onmiddellijk door per mail!
"ja, ik wil meer informatie over deze presentatie!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Twitter en politiek
Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement deed ik een onderzoek naar de gebruikte tactieken door Vlaamse politici op Twitter. Ik heb nu alles wat samengevat en gebundeld in een gratis whitepaper.
 • Gratis
 • Whitepaper
 • Tips
 • Onderzoek
 • Twitter
"ja, stuur mij deze gratis whitepaper!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Twitter en politiek
Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement deed ik een onderzoek naar de gebruikte tactieken door Vlaamse politici op Twitter. Ik heb nu alles wat samengevat en gebundeld in een gratis whitepaper.
 • Gratis
 • Whitepaper
 • Tips
 • Onderzoek
 • Twitter
"ja, stuur mij deze gratis whitepaper!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Ik kan je niet onmiddellijk laten weten hoeveel een workshop kost. Dit hangt af van de duur, aantal deelnemers, onderwerp, ...
Prijzen variëren van 240 euro tot 1970 euro
Vul je gegevens onderaan in, dan neem ik onmiddellijk met jou contact op. Zo kan ik luisteren naar je vragen en je een correcte prijs geven.
7 POWER TIPS
Wij bundelden 7 krachtige tips die jouw bereik op Facebook onmiddellijk zullen verhogen. Nog niet echt bezig met sociale media en wil je hier verandering in brengen? Deze tips zijn ideaal om te starten!
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips om je bereik op Facebook te verhogen."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ 7 krachtige tips

✅ Facebook

✅ Bereik verhogen

✅ E-book

7 TIPS NEUROMARKETING
Wij bundelden 7 krachtige tips uit de neuromarketing en sociale psychologie. Vaak eenvoudig en kleine verschillen, maar de resultaten zijn indrukwekkend.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips uit de neuromarketing en psychologie"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ 7 krachtige tips

✅ Neuromarketing

✅ Sociale psychologie

✅ E-book

Zelfde prijs, toch goedkoper
Wij bundelden 5 trucjes uit psychologie om je prijs goedkoper te doen lijken. Vaak eenvoudig en kleine verschillen, maar de resultaten zijn indrukwekkend.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met trucs uit de psychologie"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ 5 psychologische trucs

✅ Prijspsychologie

✅ E-book

✅ Concrete voorbeelden

GRATIS ANALYSE
Wij leggen je aan de hand van 70 concrete punten uit hoe het KOLA-model jou kan helpen. Zo krijg je advies om je online marketingtechnieken te verbeteren.
"Krijg onmiddellijk gratis tips. Toegepast op jouw case"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ KOLA

✅ Consultancy

✅ Online marketing

Ik kan je niet onmiddellijk laten weten hoeveel de investering van een workshop is. Dit hangt af van de duur en het aantal deelnemers.
Prijzen variëren van 290 euro voor een uur tot 2100 euro voor een hele dag.
Vul je gegevens onderaan in, dan neem ik onmiddellijk met jou contact op. Zo kan ik luisteren naar je ambities en je een correcte prijs geven.
GRATIS ANALYSE
Wij leggen je aan de hand van 70 punten uit hoe je jouw Facebookpagina of website kan verbeteren.
"Krijg onmiddellijk gratis tips. Toegepast op jouw case"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Optimalisatie

✅ Consultancy

✅ Online marketing

Ik kan je niet onmiddellijk laten weten hoeveel de investering is. Alles hangt af van waar je nood aan hebt.
Prijzen liggen tussen 977 euro tot 6997 euro.
Vul je gegevens onderaan in, dan neem ik onmiddellijk met jou contact op. Zo kan ik luisteren naar je ambities en je een correcte prijs geven.
Tips campagne Macron
De belangrijkste lessen die jij kan leren van president Macron op vlak van Big Data, psychologie, overtuigen en sociale media.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips uit de campagne van Macron."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Sociale media

✅ Campagne voeren

✅ E-book

Tips politieke websites
Wil je weten wat nu een website geschikt maakt voor politieke campagnes? Download dan gratis dit e-book. Je krijgt veel handige tips en een checklist die je kan gebruiken voor je website. We benoemen ook de meest gemaakte fouten.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips om je website te verbeteren."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Website

✅ Handige checklist

✅ E-book

21 tips van echte experts!
De belangrijkste lessen die jij kan leren van CEO's, journalisten en professoren uit België en Nederland.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips uit de podcast."
Jouw gegevens blijven veilig bij ons.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Sociale media

✅ Campagne voeren

✅ E-book

SPREKEN MET IMPACT
- psychologische technieken om te scoren met je presentatie -
Groepstraject van 4 lessen
Psychologie en strategie
Psychologie en presentatie
In de praktijk
In de praktijk