Een podcast over marketing en verkiezingen

Op 15 maart 2017 trokken de Nederlanders naar de stembus. Zoals altijd volgden wij alles goed op. Welke trends spelen er zich af in Nederland? Wij maakten er een podcast over. Oorspronkelijk was het een vijfdelige reeks waarin wij het hadden over Facebook, big data, Instagram, Snapchat, video en personal branding. Iedere aflevering start met een korte update over de actualiteit en dan laten we een expert in politieke communicatie aan het woord. Omdat wij het zelf erg leuk vonden om te doen en positieve reacties kregen, zetten we de podcast verder. Wekelijks zal er een nieuwe aflevering online verschijnen.

Wil je op het einde van de reeks een overzicht van de belangrijkste inzichten?
Schrijf je dan alvast hier in.

Klik hier voor het e-book

Aflevering 1: Big data en politiek met Frank Van Dalen

Een interview met Frank Van Dalen van Stichting Politieke Academie. Hij helpt bij het voeren van politieke campagnes. De stichting ondersteunt zowel politieke partijen als overheden. Hun expertise is politieke micro-targetting. Hiervoor maken ze vooral gebruik van big data. Ook in politieke communicatie is het gebruik van data niet meer te onderschatten. Wij schreven hierover al enkele blogberichten. Jullie krijgen alvast nog meer inspiratie en informatie via deze aflevering.

Aflevering 2: Facebook en politiek met Peter Minkjan

Deze keer hebben we een gesprek met Peter Minkjan. Hij is oprichter van Likeconomics en sinds 2012 actief als zelfstandig social marketingstrateeg gespecialiseerd in Facebook. Zodoende helpt hij diverse grote merken en bureaus om Facebook en andere sociale media succesvol in te zetten. Facebook heeft natuurlijk een zeer prominente rol in de Nederlandse verkiezingen. Kom via deze podcast tips en belangrijke inzichten te weten.

Aflevering 3: Personal Branding en politiek met Cees Harmsen

In deze nieuwe podcast hebben we niemand minder dan Cees Harmsen van Mindsetter te gast! Hij is een expert in personal branding en positieve psychologie. Hij leert en inspireert professionals hoe je met authentieke personal branding een verschil kunt maken in de wereld. In deze podcast gaan we dieper in op het gebruik van personal branding en hoe dit voor politici een verschil kan maken. Kom via deze podcast tips en belangrijke inzichten te weten!

Aflevering 4: Instagram/Snapchat en politiek met Nina Hoek van Dijke

Deze week spreken we over het gebruik van Instagram en Snapchat in politiek. Dit doen we met Nina Hoek van Dijke! Als oprichtster van Jong & Je Wilt Wat werkt ze nauw samen met jongeren en overheidsorganisaties om tot marketing- en communicatie-oplossingen te komen. Zij weet dus als geen ander hoe je Snapchat en Instagram zo efficiënt mogelijk kan inzetten.

Aflevering 5: Videomarketing en politiek met John Links

In deze nieuwe podcast hebben we niemand minder dan John Links van Videolinks te gast! Hij is een expert in videomarketing. Hij leert en inspireert professionals hoe je met video het verschil kunt maken in de marketingwereld. In deze podcast gaan we dieper in op het gebruik van videomarketing en hoe dit voor politici een verschil kan maken. Kom via deze podcast tips en belangrijke inzichten te weten!

Special: Onze 5 top tips over de voorbije 5 afleveringen!

In deze aflevering gaan we iets anders te werk! De voorbije maanden hebben we een aantal interessante mensen mogen interviewen. In deze podcasts hebben we een heel aantal boeiende tips en inzichten zien voorbijgaan.

Wat waren onze top 5 tips? 1. Data 2. Video 3. Facebook Advertising 4. Personal Branding 5. Geef een beeld achter de schermen.
Benieuwd naar meer informatie bij deze tips? Luister naar deze podcast of beluister zeker de voorgaande afleveringen.

Aflevering 6: Politieke communicatie  met Sanne Kruikemeier

Deze week spreken we over politieke communicatie met Sanne Kruikemeier! Zij is professor politieke communicatie aan de Universiteit van Amsterdam en is een expert wat betreft het social media gebruik van politici. In deze podcast gaan we na wat de belangrijkste online communicatiestrategieën zijn voor politici en geeft zij enkele tips voor politici die willen inzetten op online communicatie.

Aflevering 7: Leiderschap in politieke communicatie met Janka Stoker

In deze nieuwe podcastaflevering spreken we met Janka Stoker over leiderschap. Zij is hoogleraar leiderschap en organisatieverandering aan de rijksuniversiteit van Groningen. In deze podcast gaan we na wat de belangrijkste kenmerken zijn van leiderschap en geeft zij nog enkele boeiende tips en inzichten.

Aflevering 8: Overtuigen en debatteren in politiek met Roderik van Grieken

In deze podcastaflevering hebben wij het over overtuigen en debatteren. Wij spreken hiervoor met Roderik van Grieken, directeur van het Nederlands Debatinstituut. Hij is dé man bij wie je terecht kunt voor praktische tips rond de kunst van het voeren van een debat.

Aflevering 9: Opiniepeilingen in politiek met Tim de Beer

In deze podcastaflevering hebben wij het over het voeren van opiniepeilingen. Wij spreken hiervoor met Tim de Beer van Kantar Public. Hij is dé man bij wie je terecht kunt voor praktische tips rond politieke, maatschappelijke en beleidsvraagstukken. Hij publiceert regematig in kranten (Volkskrant, Trouw) en is af en toe te gast bij radio- en tv programma’s (Radio 1, BNR, FunX, RTL Nieuws).

Aflevering 10: Neuromarketing in politieke communicatie met Walter Limpens

In deze podcast hebben wij Walter Limpens te gast! Walter Limpens is partner in Neurensics. Het bedrijf heeft in de afgelopen 5 jaar de meeste commerciële MRI scans ter wereld verricht. Uit de MRI studies en andere gedragswetenschappelijke onderzoeken komen zeer interessante en leuke inzichten, die Walter graag deelt tijdens lezingen en colleges over de psyche van de consument.

Aflevering 11: Mediatraining in politiek met Nico Schraag

Nico Schraag is spreker en mediatrainer. Hij spreekt over vele management en communicatie vraagstukken vanuit zijn expertise, in 28 jaar praktijk opgebouwd. Hij is dé man bij wie je terecht kunt voor praktische tips rond communiceren met mensen en media.

We hebben een primeur! We spreken met niemand minder dan politiek journalist Jan De Meulemeester. Hij is onze allereerste Vlaamse gast in de podcast. Jan werkt voor de nieuwszender VTM en heeft zelf ook een online show: ‘De Meulemeester in debat’. Hierin gaat hij in gesprek met prominente burgemeesters en kandidaat-burgemeesters. In deze podcast gaan we het voornamelijk hebben over sociale media en de impact hiervan op de berichtgeving in politieke communicatie.

Aflevering 13: Ivan De Vadder en zijn visie op sociale media en politieke communicatie
Hier zijn we alweer met een volgende aflevering van onze podcast over marketing en verkiezingen. We hebben het genoegen om een echte expert aan het woord te laten. Deze keer gaan we met Ivan De Vadder dieper in op sociale media en politieke communicatie.

Aflevering 14: Bart Verhulst en zijn visie op sociale media en politieke communicatie

Ondertussen zitten we al aan de 15de aflevering van de podcast ‘marketing en verkiezingen’. We interviewen opnieuw een expert op het vlak van politieke communicatie. Deze keer doen we dit met Bart Verhulst. Bart Verhulst is een gewaardeerd journalist die onder andere werkte voor het programma Terzake en momenteel op regelmatige basis bijdragen levert voor het Journaal en de VRT nieuwssite.

Aflevering 15: Sociale media en politiek met Bram Vandeputte

In deze nieuwe aflevering van de marketing en verkiezingen podcast hebben we Bram Vandeputte te gast. Hij werkte voor de online redactie van de VRT waar hij onder andere de sociale media tijdens de Amerikaanse verkiezingen volgde. Inmiddels werkt hij voor het programma Terzake. Het is een lange, maar enorm boeiende podcast geworden. Ga ervoor zitten en veel inspiratie gewenst!

Aflevering 16: Data en relevant communiceren in politiek met Peter van der Schaar

In deze nieuwe aflevering van de podcast ‘marketing en verkiezingen’ hebben we niemand minder dan Peter van der Schaar te gast. Peter is een Utrechtse ondernemer gespecialiseerd in data en relevant communiceren. Opnieuw een zeer boeiend gesprek vol met nuttige tips en inzichten voor jouw politieke campagne.

Aflevering 17: Sociale media en politiek met Kristof Jacobs
In deze nieuwe aflevering van de podcast ‘marketing en verkiezingen’ hebben we Kristof Jacobs te gast. Hij is politicoloog en universitair docent politicologie aan de Radboud Universiteit. Hij onderzoekt uitdagingen voor de democratie en het gebruik en effect van sociale media tijdens verkiezingscampagnes.

Aflevering 18: Politieke communicatie en sociale media met Carl Devos

In de 18de aflevering van de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’ hebben we professor Carl Devos te gast. Hij is hoogleraar aan de faculteit Politieke en Sociale wetenschappen van de Universiteit Gent en voorzitter van de vakgroep Politieke wetenschappen van deze faculteit. Als populair politiek analist en Wetstraatcommentator is Carl Devos regelmatig te gast in (politieke) debat- en actuaprogramma’s op de Vlaamse radio en televisie.

Aflevering 19: Politieke communicatie en sociale media met Peter Van Aelst

In deze nieuwe aflevering van de ‘marketing en verkiezingen’ podcast praten we met Peter Van Aelst over politieke communicatie en sociale media. Peter Van Aelst is onderzoeksprofessor politieke wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en stichtend lid van de onderzoeksgroep ‘Media, Middenveld en Politiek’. Vanuit zijn expertise weet hij in deze podcast heel wat boeiende tips en inzichten te geven.

Aflevering 20: Contentmarketing en e-mailmarketing met Tamara Wouda

We zitten ondertussen aan de 20ste aflevering van de podcast ‘marketing en verkiezingen’. Deze keer hebben we Tamara Wouda te gast, een echte allround marketing experte. Tamara is een freelance marketeer die B2B-bedrijven hun verhaal helpt te vertellen. Het was alweer een zeer boeiende aflevering met heel wat concrete tips!

Aflevering 21: Strategische en politieke communicatie met Noël Slangen

We zijn toe aan de 21ste aflevering van de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’. Deze keer hebben we dé topper van de politieke communicatie aan het woord, Noël Slangen. Hij werkte voor 6 eerste ministers en was ook eigenaar van een aantal communicatiebureau’s. Ervaring zat! Ik kan je vertellen dat dit ook weer een enorm boeiend interview is vol interessante inzichten.

Aflevering 22: Ethiek en psychologisch targeten met Ronald Voorn

In de 22ste aflevering van de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’ hebben we een echte topper op het gebied van marketing te gast. Zijn naam is Ronald Voorn. Hij was onder andere wereldwijd verantwoordelijk voor de marketing van Heineken. Nu is hij vooral actief als merkwetenschapper en docent via de Hogeschool Utrecht en Universiteit Twente. Geniet alvast van deze aflevering. 

Aflevering 23: Propaganda en digitale marketing met Paul Van Damme

We hebben onze 23ste gast in de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’! Deze keer interviewen we niemand minder dan Paul Van Damme. Hij is de auteur van het boek ‘Propaganda in België’. In de podcast bespreken we enkele zaken uit het boek en leggen we de link naar het digitale tijdperk. Het was opnieuw een zeer boeiende aflevering vol met interessante inzichten.

Aflevering 24: Facebookmarketing met Gerrit Vromant

In deze aflevering spreken we met Gerrit Vromant over marketing voeren via sociale media en in het bijzonder Facebook. Gerrit is social media coach en helpt ondernemers meer klanten te krijgen via Facebook. Ook ditmaal deelde onze gast heel wat boeiende tips en inzichten mee die jij kan toepassen in jouw digitale campagne.

Aflevering 25: Influencers gebruiken in jouw campagne met Sophie Boerman

In de 25ste aflevering van de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’ hebben we Sophie Boerman te gast. Zij is professor persuasieve communicatie aan de universiteit van Amsterdam. Een zeer boeiend gesprek waarin zij enkele interessante strategieën meegeeft.

Aflevering 26: Werken met vrijwilligers in je politieke campagne met Thierry Wernaers

We hebben alweer een nieuwe aflevering voor de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’! Ditmaal hebben we Thierry Wernaers te gast. Hij werkt en woont in de VS en is campagnemanager voor de Amerikaanse senaatsverkiezingen. In deze podcast geeft hij boeiende inzichten mee over de Amerikaanse verkiezingen en hoe het er aan toegaat achter de schermen.

Aflevering 27: Tips voor een politieke campagne met Kaj Leers

In de 27ste aflevering van de podcast ‘Marketing en Verkiezingen’ spreken we met Kaj Leers. Kaj is auteur van het boek ‘Megafoonpolitiek’ en geeft in deze podcast een aantal tips en inzichten voor jouw politieke campagne.

Aflevering 28: Werken voor de Obama campagne met Kirsten Verdel

In een uiterst boeiende podcast hebben we Kirsten Verdel te gast. Kirsten is Amerikadeskundige en hielp als enige buitenlander mee aan de verkiezingscampagne van voormalig Amerikaans president Barack Obama. Een zeer interessant gesprek vol leuke inzichten.

Andere relevante berichten over marketing en verkiezingen
Podcast: Technologische innovaties

Podcast: Technologische innovaties

May 02 2019

Technologische vernieuwingen; men kan er niet meer om heen. Het is voor zowel ondernemers als politici cruciaal om up to date te…

13 stappen om een tekst, een blogbericht of een bericht voor sociale media te schrijven!

13 stappen om een tekst, een blogbericht of een bericht voor sociale media te schrijven!

May 02 2019

Er kruipt veel tijd en moeite in het schrijven van boeiende, interessante en aantrekkelijke teksten. Schrijffouten in je teksten zijn snel gemaakt…

Reinout in Gert Late Night over politieke communicatie

Reinout in Gert Late Night over politieke communicatie

Apr 30 2019

De verkiezingen komen steeds dichterbij waardoor politieke marketingcampagnes op volle toeren draaien. Zaakvoerder Reinout werd uitgenodigd als gast in het televisieprogramma ‘Gert…

Tips voor politici om meer bereik te halen op Facebook

Tips voor politici om meer bereik te halen op Facebook

Apr 29 2019

Onlangs heeft Facebook zijn algoritme in een nieuw jasje gestoken. Het algoritme bepaalt wat je in je nieuwsoverzicht ziet en wat niet.…

De drie pijlers van overtuigen

De drie pijlers van overtuigen

Apr 24 2019

Je verwacht het niet, maar we kunnen heel wat leren over marketing door een aantal historische figuren te bestuderen. Veel principes die…

Hoe maak je een mooie en psychologisch onderbouwde advertentie?

Hoe maak je een mooie en psychologisch onderbouwde advertentie?

Apr 18 2019

Een mooie advertentie, die visueel sterk is, is wel degelijk belangrijk om mensen te triggeren. Maar dit wil niet zeggen dat die…

GRATIS TIPS?
Een sociale media audit?
Organisatieblindheid zorgt ervoor dat je niet meer jouw eigen verbeterpunten ziet. Als onafhankelijke experts is het voor ons makkelijker om de kinderfoutjes op te sporen en de ‘quick wins‘ te zien.
 • Krachtig advies
 • Volledig op jouw maat
 • Veel praktische tips
 • Korte termijn
 • Onafhankelijk onderzoek
 • Begrijpbaar
 • Psychologisch onderbouwd
"ja, ik wil meer informatie over de sociale media audit!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Starterspakket
CONTACT
Bedankt voor jouw interesses in het starterspakket. Geef wat uitleg over jouw situatie en wij nemen snel contact met je op.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Basispakket
CONTACT
Bedankt voor jouw interesses in het basispakket. Geef wat uitleg over jouw situatie en wij nemen snel contact met je op.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Gevorderd
CONTACT
Bedankt voor jouw interesses in het pakket voor gevorderden. Geef wat uitleg over jouw situatie en wij nemen snel contact met je op.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Perscommunicatie
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • Persbericht schrijven
 • Analyse en monitoren
 • Presentatie perscommunicatie
 • Workshop persberichten schrijven
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Personal branding
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • Keynotes online personal branding
 • Workshops online personal branding
 • Optimalisatie online personal branding
 • Personal branding voor politici
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Sociale media
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • Starterskit sociale media
 • Presentatie of workshop sociale media
 • All-In-One sociale media
 • Sociale media audit
 • Sociale media Q&A
 • Politieke communicatie en sociale media
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Online marketing
Bedankt voor jouw interesse in deze dienst. Laat in het contactformulier weten waar je juist nood aan hebt. Wij nemen dan snel met jou contact op.
 • All-In-One Responsive Website
 • Blog onderhouden
 • Social media
 • E-mailmarketing
 • Online adverteren
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Workshop politieke communicatie
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met sociale media. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Je wilt de laatste trends?
 • Je wilt veel concrete tips?
 • Hoe maak je een goede indruk?
 • Hoe zorg je voor interactie?
 • Hoe ga je om met negatieve reacties?
 • Je wilt een groter bereik?
 • Hoe moet je mensen overtuigen?
"ja, ik wil meer informatie over de workshop!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Presentatie online marketing
Via deze inspirerende presentatie krijg je bruikbare en inspirerende tips om te scoren met sociale media. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Ideaal om een groep te inspireren
 • Concrete tips
 • Waarom zijn sociale media belangrijk?
 • Psychologische effecten van sociale media?
 • Hoe moet je mensen overtuigen?
 • Regels van het online adverteren
"ja, ik wil meer informatie over de presentatie!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Freelance campagnemanager
Huur ons in om samen een fantastische campagne te maken. Niet zoveel kennis van politieke communicatie, laatste trends en succesvolle technieken? Geen probleem! Wij staan jou met raad en daad bij.
 • Flyers
 • Website
 • Sociale media
 • Pers
 • ...
  "ja, ik wil hulp voor mijn campagne!"
  Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Q&A politieke communicatie
Zit je met enkele concrete vragen? Je hebt een strategie uitgewerkt en wilt deze eens aan een expert voorleggen? Je wilt snel concrete feedback. Via een Skype-gesprek antwoorden wij een uur lang op al jouw vragen.
 • Kort
 • Snel
 • Concrete feedback
 • Goedkoop
"ja, ik wil een uurtje vragen stellen!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Freelance campagnemanager
Huur ons in om samen een fantastische campagne te maken. Niet zoveel kennis van politieke communicatie, laatste trends en succesvolle technieken? Geen probleem! Wij staan jou met raad en daad bij.
 • Website
 • Sociale media
 • Pers
 • Flyers
 • ...
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
USA ROADTRIP
Ik ging richting de States om er te leren over politieke communicatie, verkiezingen en marketing. Ik wil er een e-book over schrijven en een presentatie over maken. Interesse? Laat jouw gegevens na. Ik neem contact met je op van zodra alles klaar is.
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
GEGEVENS
USA ROADTRIP
Ik ging richting de States om er te leren over politieke communicatie, verkiezingen en marketing. Ik wil er een e-book over schrijven en een presentatie over maken. Interesse? Laat jouw gegevens na. Ik neem contact met je op van zodra alles klaar is.
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
GEGEVENS
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • E-book
 • Quick wins
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book downloaded over Snapchat"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • E-book
 • Quick wins
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book over Snapchat en politiek"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • E-book
 • Quick wins
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book downloaded over Snapchat"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Een sociale media audit?
Organisatieblindheid zorgt ervoor dat je niet meer jouw eigen verbeterpunten ziet. Als onafhankelijke experts is het voor ons makkelijker om de kinderfoutjes op te sporen en de ‘quick wins‘ te zien.
 • Goedkoop
 • Kort en krachtig advies
 • Volledig op jouw maat
 • Veel praktische tips
 • Korte termijn
 • Onafhankelijk onderzoek
 • Begrijpbaar
"ja, ik wil meer informatie over de sociale media audit!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Presentatie politieke communicatie
Ik trok enkele weken naar Amerika om er te leren over de verkiezingen en politieke marketing. Amerika is namelijk nog steeds een trendsetter op vlak van politieke communicatie. Wil je als eerste de nieuwe succesvolle trends horen? Nodig mij dan nu GRATIS uit voor een keynote! Wacht niet te lang! Ik kan maar een beperkt aantal gratis presentaties geven vanwege een drukke agenda.
 • Praktische tips
 • Boeiende anekdotes
 • Amerikaanse verkiezingen
 • Volledig Gratis
"ja, ik wil meer informatie over de presentatie!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Big data en politiek?
Big data wordt gezien als 'the new big thing' in politieke communicatie. Wie als eerste iets nieuws op een goede manier kan inzetten, wint verkiezingen. Data verzamelen en data analyseren is niet eenvoudig. Wij hebben echter een oplossing. Goedkope analyserapporten! Benieuwd wat dit juist inhoudt? Neem dan snel contact met ons op en ga zo met voorsprong de volgende verkiezingen in!
"ja, ik wil meer informatie over de analyserapporten!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Snapchat en politiek
Snapchat is aan het boomen! Met de verkiezingen in het vooruitzicht kan het dus ook een belangrijk kanaal worden om als lokaal politicus op aanwezig te zijn. Met Snapchat kan je een jonge doelgroep bereiken, toekomstige kiezers
 • Gratis
 • Tips
 • Quick wins
 • Praktisch
"ja, ik wil gratis tips over Snapchat en politiek"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
OR
Ontvang regelmatig waardevolle tips!
{subscription-facebook}
{subscription-google}
MIS GEEN TIPS!
Wil je regelmatig waardevolle tips en voorbeelden in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze gratis updates met tips.
SHARE
OF
Blijf op de hoogte!
Door je aan te melden krijg je waardevol advies over sociale media, politieke communicatie en personal branding. Geen overload aan informatie. Kort en krachtige tips. Beloofd!
GRATIS keynote
Wij nemen contact met jou op om een datum af te spreken.
  Wij haten spam!
Enter Your Account
{loginbox-username}
{loginbox-password}
{loginbox-remember}
Remember Me
{recaptcha}
{loginbox-submit}
GRATIS WEBINAR
Schrijf je in voor de gratis webinar over trends in politieke communicatie.
Dinsdag 13 december van 12u tot 13u.
DE BEELDVOERDER
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Workshop personal branding
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met personal branding. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Hoe maak je een goede online indruk?
 • Je wilt veel concrete tips?
 • Wat zijn de succesfactoren?
 • Psychologische experimenten
 • Concrete voorbeelden
 • Sociale media en personal branding
"ja, ik wil meer informatie over de workshop!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Workshop personal branding
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met personal branding. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Hoe maak je een goede online indruk?
 • Je wilt veel concrete tips?
 • Wat zijn de succesfactoren?
 • Psychologische experimenten
 • Concrete voorbeelden
 • Sociale media en personal branding
"ja, ik wil meer informatie over de workshop!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Blijf op de hoogte!
Wil je steeds op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Of wil je regelmatig waardevolle tips en voorbeelden in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Ja, ik wil gratis tips E-mailadres Achternaam
Hoe word ik burgemeester?
Tijdens de Amerikaanse verkiezingen trok ik 3 weken naar Amerika om er van de besten bij te leren. Ik heb een groot deel van mijn opgedane kennis nu neergeschreven. Om dit e-book zo praktijkgericht mogelijk te houden, heb ik me vooral gefocust op de lokale verkiezingen. Meld je aan en je ontdekt maar liefst 30 tips om burgemeester te worden!
 • Gratis
 • E-book
 • 30 tips
 • Handleiding
 • Voorbeelden
"ja, ik wil een gratis e-book met tips om burgemeester te worden."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
HOE WORD JE BURGEMEESTER?
Tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen trok ik naar Amerika om er de experts op vlak van social media en politieke marketing te interviewen. In februari zit ik in Washington DC samen met het marketingteam van President Donald Trump. De weken en maanden na mijn roadtrip trok ik heel Vlaanderen rond om mijn verzamelde kennis te delen via een keynote. Een groot deel daarvan heb ik nu neergeschreven. Om dit e-book zo praktijkgericht mogelijk te houden, heb ik me vooral gefocust op de lokale verkiezingen.
Download net als meer dan 1000 andere politici het e-book en je krijgt maar liefst 30 tips voor jouw (online) campagne.
Workshop scoren met sociale media
Via deze praktische workshop krijg je veel bruikbare en inspirerende tips om te scoren met sociale media. Alles is psychologisch en wetenschappelijk onderbouwd. Zet alvast in je agenda: 9, 16 en 23 maart. Investering = €295 excl. BTW
 • Hoe maak je online een goede eerste indruk?
 • De principes van het online overtuigen?
 • Van een idee naar een communicatiestrategie
 • Op welke kanalen moet je inzetten?
 • Online adverteren
 • Welke tools besparen je tijd?
 • Trends in sociale media
"ja, ik wil mij inschrijven voor de workshop!"
Na deze inschrijving sturen wij je een factuur
Twitter en politiek
Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement deed ik een onderzoek naar de gebruikte tactieken door Vlaamse politici op Twitter. Ik heb nu alles wat samengevat en gebundeld in een gratis whitepaper.
 • Gratis
 • Whitepaper
 • Tips
 • Onderzoek
 • Twitter
"ja, ik wil deze gratis whitepaper over Twitter en politieke communicatie."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Podcast
Via onze podcast kan je verschillende afleveringen beluisteren over trends in politieke communicatie. Wil je na de laatste aflevering de belangrijkste inzichten per mail krijgen? Schrijf je dan nu in!
 • Facebook
 • Snapchat & Instagram
 • Video's
 • Personal branding
 • Big data
"ja, ik wil de belangrijkste inzichten uit de podcast."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Psychometrie & politiek
Big data in combinatie met psychologische modellen wordt gezien als 'the new big thing' in politieke communicatie. Wie als eerste iets nieuws op een goede manier kan inzetten, wint verkiezingen. Neem met ons contact op als hierover meer informatie wilt. Of laten we eens samenzitten!
"ja, ik wil hier meer informatie over!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
267% MEER CONVERSIE
Benieuwd wat voor psychologisch trucje maar liefst 267% conversie opleverde?
Ik stuur je het onmiddellijk door per mail!
"ja, ik wil meer informatie over deze presentatie!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Twitter en politiek
Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement deed ik een onderzoek naar de gebruikte tactieken door Vlaamse politici op Twitter. Ik heb nu alles wat samengevat en gebundeld in een gratis whitepaper.
 • Gratis
 • Whitepaper
 • Tips
 • Onderzoek
 • Twitter
"ja, stuur mij deze gratis whitepaper!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Twitter en politiek
Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement deed ik een onderzoek naar de gebruikte tactieken door Vlaamse politici op Twitter. Ik heb nu alles wat samengevat en gebundeld in een gratis whitepaper.
 • Gratis
 • Whitepaper
 • Tips
 • Onderzoek
 • Twitter
"ja, stuur mij deze gratis whitepaper!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
"ja, ik wil meer informatie over deze samenwerking!"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.
Ik kan je niet onmiddellijk laten weten hoeveel een workshop kost. Dit hangt af van de duur, aantal deelnemers, onderwerp, ...
Prijzen variëren van 240 euro tot 1970 euro
Vul je gegevens onderaan in, dan neem ik onmiddellijk met jou contact op. Zo kan ik luisteren naar je vragen en je een correcte prijs geven.
7 POWER TIPS
Wij bundelden 7 krachtige tips die jouw bereik op Facebook onmiddellijk zullen verhogen. Nog niet echt bezig met sociale media en wil je hier verandering in brengen? Deze tips zijn ideaal om te starten!
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips om je bereik op Facebook te verhogen."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ 7 krachtige tips

✅ Facebook

✅ Bereik verhogen

✅ E-book

7 TIPS NEUROMARKETING
Wij bundelden 7 krachtige tips uit de neuromarketing en sociale psychologie. Vaak eenvoudig en kleine verschillen, maar de resultaten zijn indrukwekkend.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips uit de neuromarketing en psychologie"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ 7 krachtige tips

✅ Neuromarketing

✅ Sociale psychologie

✅ E-book

Zelfde prijs, toch goedkoper
Wij bundelden 5 trucjes uit psychologie om je prijs goedkoper te doen lijken. Vaak eenvoudig en kleine verschillen, maar de resultaten zijn indrukwekkend.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met trucs uit de psychologie"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ 5 psychologische trucs

✅ Prijspsychologie

✅ E-book

✅ Concrete voorbeelden

GRATIS ANALYSE
Wij leggen je aan de hand van 70 concrete punten uit hoe het KOLA-model jou kan helpen. Zo krijg je advies om je online marketingtechnieken te verbeteren.
"Krijg onmiddellijk gratis tips. Toegepast op jouw case"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ KOLA

✅ Consultancy

✅ Online marketing

Ik kan je niet onmiddellijk laten weten hoeveel de investering van een workshop is. Dit hangt af van de duur en het aantal deelnemers.
Prijzen variëren van 290 euro voor een uur tot 2100 euro voor een hele dag.
Vul je gegevens onderaan in, dan neem ik onmiddellijk met jou contact op. Zo kan ik luisteren naar je ambities en je een correcte prijs geven.
GRATIS ANALYSE
Wij leggen je aan de hand van 70 punten uit hoe je jouw Facebookpagina of website kan verbeteren.
"Krijg onmiddellijk gratis tips. Toegepast op jouw case"
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Optimalisatie

✅ Consultancy

✅ Online marketing

Ik kan je niet onmiddellijk laten weten hoeveel de investering is. Alles hangt af van waar je nood aan hebt.
Prijzen liggen tussen 977 euro tot 6997 euro.
Vul je gegevens onderaan in, dan neem ik onmiddellijk met jou contact op. Zo kan ik luisteren naar je ambities en je een correcte prijs geven.
Tips campagne Macron
De belangrijkste lessen die jij kan leren van president Macron op vlak van Big Data, psychologie, overtuigen en sociale media.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips uit de campagne van Macron."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Sociale media

✅ Campagne voeren

✅ E-book

Tips politieke websites
Wil je weten wat nu een website geschikt maakt voor politieke campagnes? Download dan gratis dit e-book. Je krijgt veel handige tips en een checklist die je kan gebruiken voor je website. We benoemen ook de meest gemaakte fouten.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips om je website te verbeteren."
Wij haten spam! Deze gegevens worden niet gedeeld.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Website

✅ Handige checklist

✅ E-book

21 tips van echte experts!
De belangrijkste lessen die jij kan leren van CEO's, journalisten en professoren uit België en Nederland.
"Krijg onmiddellijk het gratis e-book met tips uit de podcast."
Jouw gegevens blijven veilig bij ons.

✅ Gratis

✅ Krachtige tips

✅ Sociale media

✅ Campagne voeren

✅ E-book

SPREKEN MET IMPACT
- psychologische technieken om te scoren met je presentatie -
Groepstraject van 4 lessen
Psychologie en strategie
Psychologie en presentatie
In de praktijk
In de praktijk